ΤΡΙΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
Θέατρο | Νέα

«Το Εμπρός πάει προς τα μπρος!» 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η «Κίνηση Μαβίλη» που ενεργοποίησε τον χώρο του ιστορικού θεάτρου ανακοίνωσε νέες συνεργασίες και πρόγραμμα.

Με σύνθημά τους «Το Εμπρός πάει προς τα μπρος!», με διάθεση κυρίως επαναστατική («με δεδομένη την κοινωνικοπολιτική κατάσταση στην οποία ζούμε και την απουσία πολιτιστικής πολιτικής εκ μέρους της πολιτείας, που αγγίζει τα όρια της αδιαφορίας και της τελμάτωσης, αποφασίζουμε να συνεχίσουμε τη λειτουργία του Εμπρός») και ενίοτε πιο χαλαρή και διασκεδαστική («Ελάτε να γιορτάσουμε το τέλος του καλοκαιριού με ποτό και μουσική την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 από τις 9 το βράδυ στο Εμπρός») η «Κίνηση Μαβίλη» ...ξαναχτύπησε! 
Η ομάδα καλλιτεχνών  πήρε την πρωτοβουλία κατάληψης και ενεργοποίησης του χώρου του ιστορικού θεάτρου που τα τελευταία χρόνια παρέμενε κλειστό, με την «συμμετοχή και στήριξη της Κίνησης Κατοίκων Ψυρρή και πάρα πολλών καλλιτεχνών και θεωρητικών των παραστατικών τεχνών, της μουσικής, των εικαστικών», όπως αναφέρουν.  Από τον Νοέμβριο έως τον Μάιο, φιλοξενήθηκαν δεκάδες δράσεις και εκδηλώσεις.
Φέτος, ανακοινώνουν ακόμη την συνεργασία τους με το «Σύνδεσμο Χορού» και την ομάδα αρχιτεκτόνων και εικαστικών «Errands». «Το πρόγραμμα δράσεων θα διαμορφώνεται σε δίμηνους κύκλους. Καθ' όλη τη χρονιά το ΕΜΠΡΟΣ θα είναι ανοιχτό στο κοινό τις Παρασκευές με προγραμματισμό που περιλαμβάνει, εναλλακτικά, σύντομες παραστάσεις, προβολές, συζητήσεις και άλλες απρόβλεπτες δράσεις». Περισσότερες πληροφορίες: kinisimavili.blogspot.gr.

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_21013553_10213399621652567_1506330830_n Σίμος Κακάλας- Ελενα Μαυρίδου διδάσκουν υποκριτική Στο εργαστήρι υποκριτικής της Εταιρείας Θεάτρου Χώρος. Main_703 Νίκος Κουρής -Κωνσταντίνος Ασπιώτης στη «Γυναίκα με τα Μαύρα» Στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη τη νέα σεζόν. Main_foto_2 Σολωμού - Κουρούμπαλης μισιούνται μέχρι... έρωτος «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη» από 17 Σεπτεβρίου. Main_slider Φιλοκτήτης δια χειρός Μάρθας Φριντζήλα στα Αισχύλεια Την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 20.30 στο Παλαιό Ελαιουργείο. Main_glykariver-1 «Ο Άνθρωπος στη Σοφίτα» για πρώτη φορά στην Ελλάδα Το έργο του βραβευμένου Αυστραλού συγγραφέα Τίμοθι Ντέιλι για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Main_orlando_4 Το «Ορλάντο» της Ιώς Βουγαράκη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου, καθώς και την 1η Οκτωβρίου.
#load_content_with_ajax