ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Θέατρο | Παραμύθια

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη διαβάζει τη «Σταχτοπούτα» 07 Οκτωβρίου 2013

Η γλυκύτατη ηθοποιός αφηγείται την παραμυθένια ιστορία της πτωχής, καταφρονεμένης και πρώην καλοαναθρεμμένης ορφανής καλλονής.

Η πτωχή, καταφρονεμένη και πρώην καλοαναθρεμμένη ορφανή καλλονή, που εξαιτίας της μοχθηρής μητριάς και των ζηλιάρικων (και κακάσχημων) θετών αδελφών της παραλίγο να χάσει δια παντός τον υπέροχο πρίγκιπα –τον οποίον, στο μεταξύ, είχε  ξετρελάνει– αλλά που χάρη α) στη νεράιδα-νονά της και την κολοκύθα-άμαξα και β) στο χαμένο της γοβάκι, τον ξαναβρήκε και τον παντρεύτηκε, φυσικά… Τι ιστορία! Και όλα αυτά τα παραμυθένια, δια στόματος της γλυκύτατης Αντιγόνης Δρακουλάκη. Κωδικός, «Σταχτοπούτα», βεβαίως-βεβαίως…

Χορηγός

Original_72_1328_thump

Φωτογραφίες

Περισσότερα "Παραμύθια"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ" Main_slider Η Χριστίνα Αλεξανιάν διαβάζει την «Πεντάμορφη και το τέρας» Η γλυκιά φωνή και η ζεστή παρουσία της ηθοποιού ζωντανεύουν αυτή τη λαοφίλητη, διαχρονική ιστορία αγάπης. Main_slider_3 Ο Κρατερός Κατσούλης διαβάζει το «Ασχημόπαπο» Ο εκφραστικός ηθοποιός ζωντανεύει το πασίγνωστο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Main_slider_2 Ο Σωτήρης Καλυβάτσης διαβάζει τον «Τζίτζικα και τον Μέρμηγκα» Με φωνή-καμπάνα και πρόσωπο από πλαστελίνη, ο αγαπημένος ηθοποιός έρχεται να μας θυμίσει τη διδακτική αυτή ιστορία. Main_slider Ο Πέτρος Λαγούτης διαβάζει τον «Ψεύτη Βοσκό» Με αμεσότητα και πονηράδα στο μάτι, διαβάζει στα παιδιά αυτή τη χαλκέντερη ιστορία με το διαχρονικό επιμύθιο. Main_%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b1_1_ Η Τζένη Θεωνά διαβάζει τον «Λαγό και τη Χελώνα» Ο Λαγός και η Χελώνα έρχονται αντιμέτωποι σε έναν αγώνα δρόμου. Θα κερδίσει ο πιο γρήγορος ή ο πιο… έξυπνος; Main_papa Η Χρύσα Παπά διαβάζει «Τα Τρία Γουρουνάκια» Τα τρία γουρουνάκια ζούνε μια επικίνδυνη περιπέτεια με τον κακό λύκο που απειλεί να γκρεμίσει, με ένα φύσημα, τα σπίτια τους και να τα φάει.
#load_content_with_ajax