ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Εικαστικά | Νέα

Tα «Μυστικά των Καρυάτιδων»... αποκαλύπτονται 20 Νοεμβρίου 2018

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

Tα «Μυστικά των Καρυάτιδων» θα «αποκαλυφθούν» σε μία ιδιαίτερη βραδινή ξενάγηση στο Nέο Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 18:00. 
Η ξενάγηση θα ξεκινήσει από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και θα ακολουθήσει πορεία προς το Μουσείο της Ακρόπολης, όταν πλέον οι περισσότεροι επισκέπτες θα έχουν αποχωρήσει.
Μικρά και μεγάλα μυστικά θα αποκαλυφθούν, μέσω της ιστορίας, τα μυστικά των Καρυάτιδων που “ξαναγεννήθηκαν” με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Φόντο, οι μετώπες του Παρθενώνα, οι κόρες, οι κούροι και τα χρωματιστά αγάλματα.

Λοιπές πληροφορίες:
Λοιπές πληροφορίες:
Ημερομηνία: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, 18:00
Αφετηρία: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τερματισμός: Μουσείο Ακρόπολης
Διάρκεια Ξενάγησης: 1, 5 ώρες
Συνολική Διάρκεια Δράσης: 2 ώρες
Κόστος ξενάγησης: 10 € /άτομο
Παιδιά έως 15 ετών: 5 €/άτομο (με τη συνοδεία ενηλίκου)
Εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο Ακρόπολης: Ολόκληρο: €5, Μειωμένο: €3, Δωρεάν: Άνεργοι, Φοιτητές (με επίδειξη κάρτας ανεργίας/ φοιτητικής ταυτότητας)
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 2103250341  info@ekedisy.gr
Σημείο συνάντησης:
Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τριπόδων 23, Πλάκα (ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ)
(Για να εξασφαλίσετε την κράτησή σας και να πληρώσετε τη συμμετοχή σας στην ξενάγηση θα πρέπει να βρίσκεστε στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης 15

Info

23 Νοεμβρίου 2018

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_dsc_0009_0 Τα «πουλιά» της ελευθερίας Στόχος είναι, η εγκατάσταση να ταξιδέψει ακολούθως στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, μεταφέροντας μαζί της ένα μήνυμα για ειρήνη, συνεργασία, συμφιλίωση και αγάπη ανάμεσα στους ανθρώπους. Main_desktop-warhol Οι ΗΠΑ τιμούν τον Γουόρχολ Μια μεγάλη αναδρομική έκθεση έρχεται για να μας επανασυστήσει έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς της ποπ αρτ και γενικότερα της σύγχρονης τέχνης. Main_000 Με έμπνευση τον Banksy: Κάρτες μουσείου που αυτοκαταστρέφονται! Ένας graphic designer εμπνεύστηκε από τον μυστηριώδη δημιουργό. Main_4364057-7 Αναζητείται νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Με δημόσια προκήρυξη. Main_slider Παυσίπονο η τέχνη! Στον Καναδά οι γιατροί δίνουν στους ασθενείς συνταγές με δωρεάν επισκέψεις στο μουσείο.
#load_content_with_ajax