Εικαστικά | Νέα

28η Οκτωβρίου στο Μουσείο Ακρόπολης με ελεύθερη είσοδο 19 Οκτωβρίου 2018

Στην περιοδική έκθεση θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις.

Το Μουσείο Ακρόπολης ανοίγει τις πόρτες του ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και προσκαλεί τους επισκέπτες να περιηγηθούν στις μόνιμες συλλογές του με τα αριστουργήματα της αρχαϊκής και της κλασικής εποχής με ελεύθερη είσοδο.

Ανοιχτή θα είναι επίσης η περιοδική έκθεση «από την απαγορευμένη πόλη αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong», όπου το κοινό θα μπορεί να θαυμάσει σπάνια προσωπικά αντικείμενα, έργα τέχνης και έπιπλα που βγήκαν για πρώτη φορά από τα κλειστά διαμερίσματα του Αυτοκράτορα της Κίνας Qianlong (1711-1799) στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου.

Στην περιοδική έκθεση θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τους Αρχαιολόγους-Φροντιστές, στα ελληνικά (στις 11 π.μ., 12 μεσημ., 1 μ.μ., 2 μ.μ., 5 μ.μ., 6 μ.μ. & 7 μ.μ.) και στα αγγλικά (στις 10 π.μ.).
Εγγραφές θα γίνονται την ίδια μέρα στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου.
Ισχύει για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών (έως 25 επισκέπτες ανά παρουσίαση).
Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το εστιατόριο.

Tospirto Team

Info

28 Οκτωβρίου 2018

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_dsc_0009_0 Τα «πουλιά» της ελευθερίας Στόχος είναι, η εγκατάσταση να ταξιδέψει ακολούθως στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, μεταφέροντας μαζί της ένα μήνυμα για ειρήνη, συνεργασία, συμφιλίωση και αγάπη ανάμεσα στους ανθρώπους. Main_desktop-warhol Οι ΗΠΑ τιμούν τον Γουόρχολ Μια μεγάλη αναδρομική έκθεση έρχεται για να μας επανασυστήσει έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς της ποπ αρτ και γενικότερα της σύγχρονης τέχνης. Main_000 Με έμπνευση τον Banksy: Κάρτες μουσείου που αυτοκαταστρέφονται! Ένας graphic designer εμπνεύστηκε από τον μυστηριώδη δημιουργό. Main_4364057-7 Αναζητείται νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Με δημόσια προκήρυξη. Main_slider Παυσίπονο η τέχνη! Στον Καναδά οι γιατροί δίνουν στους ασθενείς συνταγές με δωρεάν επισκέψεις στο μουσείο. Main__mg_4357 Μια πορεία μνήμης με τη μορφή ζωντανής εικαστικής εγκατάστασης Ένα σπονδυλωτό έργο για την Ελευσίνα, φτιαγμένο από τους κατοίκους της.
#load_content_with_ajax