Εικαστικά | Νέα

28η Οκτωβρίου στο Μουσείο Ακρόπολης με ελεύθερη είσοδο 19 Οκτωβρίου 2018

Στην περιοδική έκθεση θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις.

Το Μουσείο Ακρόπολης ανοίγει τις πόρτες του ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και προσκαλεί τους επισκέπτες να περιηγηθούν στις μόνιμες συλλογές του με τα αριστουργήματα της αρχαϊκής και της κλασικής εποχής με ελεύθερη είσοδο.

Ανοιχτή θα είναι επίσης η περιοδική έκθεση «από την απαγορευμένη πόλη αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong», όπου το κοινό θα μπορεί να θαυμάσει σπάνια προσωπικά αντικείμενα, έργα τέχνης και έπιπλα που βγήκαν για πρώτη φορά από τα κλειστά διαμερίσματα του Αυτοκράτορα της Κίνας Qianlong (1711-1799) στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου.

Στην περιοδική έκθεση θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τους Αρχαιολόγους-Φροντιστές, στα ελληνικά (στις 11 π.μ., 12 μεσημ., 1 μ.μ., 2 μ.μ., 5 μ.μ., 6 μ.μ. & 7 μ.μ.) και στα αγγλικά (στις 10 π.μ.).
Εγγραφές θα γίνονται την ίδια μέρα στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου.
Ισχύει για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών (έως 25 επισκέπτες ανά παρουσίαση).
Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το εστιατόριο.

Tospirto Team

Info

28 Οκτωβρίου 2018

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_akropoli-einai-korifaio-touristiko-axiotheato-eurwpis-750x400 Κλειστή και σήμερα η Ακρόπολη λόγω... κεραυνών Η πτώση του κεραυνού είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά από γυάλινα θραύσματα δύο αρχαιοφύλακες. Main_ben17419.1 Ιδού η ελληνική συμμετοχή στην 58η Μπιενάλε Βενετίας Ζάφος Ξαγοράρης, Εύα Στεφανή και Πάνος Χαραλάμπους οι καλλιτέχνες που δημιουργούν τον “Mr. Stigl”. Main_fotia_pirkagia_panagia_parision1 Παγκόσμια θλίψη για την Παναγία των Παρισίων- Η ιστορία του εμβληματικού πολιτιστικού μνημείου Εικόνες καταστροφής ενός συμβόλου του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Main_a1b07421-1ef9-4dc3-be19-0f1e063931b0 Πέθανε η γλύπτρια Ναταλία Μελά Ήταν εγγονή του Παύλου Μελά και της Ναταλίας Δραγούμη. Main_metonomasia-kafao-athina1_1 Κάντε τα ΚΑΦΑΟ έργα τέχνης! Ο δήμος Αθηναίων απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες. Main_650-pithikoi-etsi-sxoliazei-o-mpanksi-to-brexit.w_l Ο Μπάνσκι, το Brexit και οι... Πίθηκοι O διάσημος καλλιτέχνης σχολιάζει με τον ...τρόπο του.
#load_content_with_ajax