ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Εικαστικά | Νέα

Μία θλιμμένη ελιά με τον Μίκυ και τη Μίνι για τους πυρόπληκτους 17 Οκτωβρίου 2018

Έργο του καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Βαλαή και του tattoo artist “Sake”.

Το έργο του καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Βαλαή που δημιούργησε σε συνεργασία με τον tattoo artist “Sake” θα δημοπρατηθεί στις 2, 3 & 4 Νοεμβρίου στο Μainstore Kapopoulos Fine Arts στην τριήμερη δημοπρασία που διοργανώνει η ΚAPOPOULOS AUCTION HOUSE
Το έργο έχει αξία 30.000-40.000€ και οι καλλιτέχνες το προσέφεραν αφιλοκερδώς για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στο Μάτι, Αττικής.
Το τελικό ποσό πώλησης θα διατεθεί στον ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος από το Υπουργείο Οικονομικών για την αρωγή των πληγέντων.
Η δημοπρασία του έργου θα γίνει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 22:30 και θα ξεκινήσει με ελεύθερη προσφορά.
Γραπτές προσφορές στο info@kapopoulosart.gr αλλά και τηλεφωνικές στο 210 8971 922.

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_dsc_0009_0 Τα «πουλιά» της ελευθερίας Στόχος είναι, η εγκατάσταση να ταξιδέψει ακολούθως στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, μεταφέροντας μαζί της ένα μήνυμα για ειρήνη, συνεργασία, συμφιλίωση και αγάπη ανάμεσα στους ανθρώπους. Main_desktop-warhol Οι ΗΠΑ τιμούν τον Γουόρχολ Μια μεγάλη αναδρομική έκθεση έρχεται για να μας επανασυστήσει έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς της ποπ αρτ και γενικότερα της σύγχρονης τέχνης. Main_000 Με έμπνευση τον Banksy: Κάρτες μουσείου που αυτοκαταστρέφονται! Ένας graphic designer εμπνεύστηκε από τον μυστηριώδη δημιουργό. Main_4364057-7 Αναζητείται νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Με δημόσια προκήρυξη. Main_slider Παυσίπονο η τέχνη! Στον Καναδά οι γιατροί δίνουν στους ασθενείς συνταγές με δωρεάν επισκέψεις στο μουσείο. Main__mg_4357 Μια πορεία μνήμης με τη μορφή ζωντανής εικαστικής εγκατάστασης Ένα σπονδυλωτό έργο για την Ελευσίνα, φτιαγμένο από τους κατοίκους της.
#load_content_with_ajax