Εικαστικά | Νέα

Μία θλιμμένη ελιά με τον Μίκυ και τη Μίνι για τους πυρόπληκτους 17 Οκτωβρίου 2018

Έργο του καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Βαλαή και του tattoo artist “Sake”.

Το έργο του καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Βαλαή που δημιούργησε σε συνεργασία με τον tattoo artist “Sake” θα δημοπρατηθεί στις 2, 3 & 4 Νοεμβρίου στο Μainstore Kapopoulos Fine Arts στην τριήμερη δημοπρασία που διοργανώνει η ΚAPOPOULOS AUCTION HOUSE
Το έργο έχει αξία 30.000-40.000€ και οι καλλιτέχνες το προσέφεραν αφιλοκερδώς για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στο Μάτι, Αττικής.
Το τελικό ποσό πώλησης θα διατεθεί στον ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος από το Υπουργείο Οικονομικών για την αρωγή των πληγέντων.
Η δημοπρασία του έργου θα γίνει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 22:30 και θα ξεκινήσει με ελεύθερη προσφορά.
Γραπτές προσφορές στο info@kapopoulosart.gr αλλά και τηλεφωνικές στο 210 8971 922.

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_akropoli-einai-korifaio-touristiko-axiotheato-eurwpis-750x400 Κλειστή και σήμερα η Ακρόπολη λόγω... κεραυνών Η πτώση του κεραυνού είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά από γυάλινα θραύσματα δύο αρχαιοφύλακες. Main_ben17419.1 Ιδού η ελληνική συμμετοχή στην 58η Μπιενάλε Βενετίας Ζάφος Ξαγοράρης, Εύα Στεφανή και Πάνος Χαραλάμπους οι καλλιτέχνες που δημιουργούν τον “Mr. Stigl”. Main_fotia_pirkagia_panagia_parision1 Παγκόσμια θλίψη για την Παναγία των Παρισίων- Η ιστορία του εμβληματικού πολιτιστικού μνημείου Εικόνες καταστροφής ενός συμβόλου του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Main_a1b07421-1ef9-4dc3-be19-0f1e063931b0 Πέθανε η γλύπτρια Ναταλία Μελά Ήταν εγγονή του Παύλου Μελά και της Ναταλίας Δραγούμη. Main_metonomasia-kafao-athina1_1 Κάντε τα ΚΑΦΑΟ έργα τέχνης! Ο δήμος Αθηναίων απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες. Main_650-pithikoi-etsi-sxoliazei-o-mpanksi-to-brexit.w_l Ο Μπάνσκι, το Brexit και οι... Πίθηκοι O διάσημος καλλιτέχνης σχολιάζει με τον ...τρόπο του.
#load_content_with_ajax