ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Βιβλίο | Νέα

Έξι ποιητές διαβάζουν ποιήματά τους στον Σταθμό 20 Μαρτίου 2019

Τρεις της παλαιότερης γενιάς και τρεις της νεότερης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στο θέατρο Σταθμός και στη σειρά των εκδηλώσεων "Κάθε Πέμπτη κύριε Νιάρχο", την προσεχή Πέμπτη 21 Μαρτίου έξι ποιητές τρεις της παλαιότερης γενιάς και τρεις της νεότερης διαβάζουν ποιήματα τους και συζητούν με το κοινό.
Πρόκειται για τους ποιητές Γιώργο Μαρκόπουλο, Κώστα Γ. Παπαγεωργίου, Γιώργο Χρονά, Γιάννη Βιτσαρά, Παναγιώτη Μηλιώτη και Χμιελέφσκι Μυρτώ.
Ταυτόχρονα οι έξι ποιητές μαζί με τα δικά τους ποιήματα θα διαβάσουν και συναδέλφων τους, που έχουν φύγει από τη ζωή, όπως του Θανάση Ανδρίστου, του Τασου Δενέγρη, της Νανάς Ησαΐα, του Μιχαήλ Μήτρα, του Δημήτρη Ποταμίτη και της Νατάσας Χατζιδάκη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7μ.μ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Info

21 Μαρτίου 2019
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στις 19:00 Ελεύθερη είσοδος Θέατρο Σταθμός - Διεύθυνση: Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (Μετρό Μεταξουργείο). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 52 30 267

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider Βρικόλακες και Βόυτσεκ επί... χάρτου Αυτό που δημιουργεί αίσθηση στις εκδόσεις αυτές είναι η έξοχη μινιμαλιστική αισθητική τους, η ποιότητα του χαρτιού και η επιλογή των συνεργατών. Main_magris Ο Κλάουντιο Μάγκρις στην Αθήνα Την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο Ωδείο Αθηνών. Main_703 Περιηγηθείτε στο ψηφιακό σύμπαν του Καβάφη Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποίησε περισσότερα από 2.000 αρχειακά τεκμήρια που είναι πλέον διαθέσιμα σε όλους στην ψηφιακή συλλογή του αρχείου Καβάφη. Main_slider Αθήνα, μια πόλη γεμάτη παραμύθια Από τις 17 έως τις 24 Μαρτίου. Main_ntavuintsi Ο Λεονάρντο ντα Βίντσι στην Εθνική Βιβλιοθήκη - 500 χρόνια από τον θάνατό του.
#load_content_with_ajax