Κινηματογράφος | Νέα

Ο Χοακίν Φίνιξ στο ρόλο του Τζόκερ 12 Ιουλίου 2018

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Τοντ Φίλιπς.

Επειτα από έναν κύκλο φημολογιών που κράτησε μήνες, σχετικά με το αν ο Χοακίν Φίνιξ θα αναλάβει να ερμηνεύσει τον ρόλο του Τζόκερ σε μια ταινία ανεξάρτητη από το καθιερωμένο υπερηρωικό σύμπαν της DC Comics, η Warner Bros έδωσε τελικά το πράσινο φως στο φιλμ, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Τοντ Φίλιπς του «Hangover».
Ο Χοακίν Φίνιξ θα ερμηνεύσει τελικά τον ρόλο του Τζόκερ τελικά στην ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Τοντ Φίλιπς («Hangover»). Η ταινία θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’80, καθώς θα καταπιαστεί για την αυθεντική ιστορία του Τζόκερ που θα ξετυλίγει το παρελθόν του χαρακτήρα και το πώς κατέληξε να μεταμορφωθεί στον διαβόητο κακό και νέμεση του Batman που όλοι γνωρίζουμε. Ακούγεται μάλιστα πως και θα είναι πιο σκοτεινή και πιο κοντά σε ένα σκληρό αστυνομικό δράμα παρά σε μια συμβατική κόμικ μεταφορά.
Σημειώστε πως το σενάριο της ταινίας θα γράψουν από κοινού ο Φίλιπς και ο Σκοτ Σίλβερ.

Τospirto team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider Δείτε το πρώτο teaser του «Game of Thrones»! «Κάθε μάχη, κάθε προδοσία, κάθε συμμαχία, κάθε ρίσκο, κάθε όρκος, κάθε θάνατος, όλα για τον Θρόνο». Main_661acc90ecb5d5e7d6aa90d72ee0d1fa Φαβορί το «Cold War» του Παβλικόφσκι στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου Με 5 υποψηφιότητες. Main_dsc_5003_ray_liz_robbakerashton_v1_flat-low Tα βραβεία του 59ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Tο Βραβείο Καλύτερης ταινίας Χρυσός Αλέξανδρος - Θόδωρος Αγγελόπουλος κέρδισε η ταινία «Ρέι και Λιζ». Main_lp.gr.white_p_-_copy Το «λπ» της Λένας Πλάτωνος στο Τριανόν Από τις 15 έως τις 21 Νοεμβρίου . Main_kwstas_vrettakos «Εφυγε» ο σκηνοθέτης και συγγραφέας Κώστας Βρεττάκος Δημιουργός της κλασικής πολιτικής ταινίας «Τα παιδιά της Χελιδόνας». Main_dilili-esplanadeopera-extra2 Ταινίες κατάλληλες κάτω των... 18! Το 1ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας στο Μέγαρο.
#load_content_with_ajax