Κινηματογράφος | Νέα

Sssh! Silent movies: «Modesty Blaise» με Μόνικα Βίτι 30 Ιουλίου 2018

Ακουστικά και μουσικές επιλογής σας για μια διαφορετική θέαση στις σεζ-λονγκ του Bios.

Οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στην ταράτσα του bios στο πλαίσιο των προβολών Sssh! Silent Movies και με θεματική Cities in cinema, κλείνουν για τον Ιούλιο και συγκεκριμένα την Τρίτη 31 Ιουλίου με την προβολή της ταινίας Modesty Blaise, Joseph Losey, 1966 και πρωταγωνίστρια τη Μόνικα Βίτι.

Περίληψη: Η Modesty Blaise είναι μία μυστική πράκτορας που μεταμορφώνεται στη στιγμή, και χρησιμοποιείται ως δόλωμα από την βρετανική κυβέρνηση για να παγιδεύσει έναν κλέφτη διαμαντιών στην ιταλική μεσόγειο.

Τα Sssh! Silent Movies συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες φορώντας ασύρματα ακουστικά.

Τα ακουστικά επιτρέπουν να βλέπει κάποιος την ταινία και να διαλέγει ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο της και τη μουσική ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

ΒΙΟS Terrace
Ώρα έναρξης: 21:15
Ακουστικά: 2 ευρώ

Tospirto Team

Info

31 Ιουλίου 2018
ΒΙΟS Terrace Ώρα έναρξης: 21:15 Ακουστικά: 2 ευρώ

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_afff_photoposter Η μόδα στη μεγάλη οθόνη του... Μεγάρου Στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου 2019 Main_carolchanning Πέθανε η πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ «Hello Dolly» Η βραβευμένη με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Tony, Κάρολ Τσάνινγκ. Main_buddy Η σχέση του ανθρώπου με τα ζώα στο 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης Θα πραγματοποιηθεί 1-10 Μαρτίου 2019. Main_slider Στις 14 Απριλίου 2019 η πρεμιέρα του Game of Thrones- Δείτε το νέο βίντεο Η προηγούμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς προβλήθηκε τον Αύγουστο του 2017. Main_slider Δύο ακόμη διακρίσεις στον Λάνθιμο στα Critics' Choice Awards Το Βραβείο υποκριτικής για το σύνολο των ηθοποιών, αλλά και το βραβείο Καλύτερης ηθοποιού. Main_sqleap_300_s55_f276-0_2k_lut Δείτε τα 10 animation μικρού μήκους διεκδικούν το φετινό Όσκαρ Οι ταινίες είναι διαθέσιμες online.
#load_content_with_ajax