Κινηματογράφος | Νέα

Ο Τέιρον Έγκερτον μεταμορφώνεται σε Έλτον Τζον - Δείτε το τρέιλερ 09 Ιανουαρίου 2019

Για τις ανάγκες της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας «Rocketman»

Αγνώριστος έγινε ο ηθοποιός Τέιρον Έγκερτον καθώς μεταμορφώθηκε σε Έλτον Τζον για τις ανάγκες της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας «Rocketman» του Βρετανού βετεράνου της μουσικής.
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο και ήδη έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες του 29χρονου ηθοποιού ως σερ Έλτον Τζον.
Ο Τέιρον μίλησε πρόσφατα για την ταινία και αποκάλυψε στο MTV ότι «λάτρεψε κάθε δευτερόλεπτο» των γυρισμάτων μιας ερωτικής σκηνής με τον ηθοποιό Ρίτσαρντ Μάντεν. «Πραγματικά έδωσα το "είναι" μου, γύρισα την πρώτη σκηνή σεξ για την ταινία και μάλιστα με έναν αρκετά γνωστό άντρα».
Η ταινία παρακολουθεί τον σερ Έλτον Τζον (Τέιρον Έγκερτον) κατά τη διάρκεια της ανόδου του τη δεκαετία του 1970 κατά της οποίας είχε ως μάνατζερ τον Τζον Ριντ (Ρίτσαρντ Μάντεν) που ήταν και ο εραστής του. Ο Ριντ συνεργάστηκε με τον σερ Έλτον για 30 χρόνια, υπήρξαν ζευγάρι για μία πενταετία, ωστόσο η σχέση έληξε άδοξα με μια δικαστική διαμάχη για τα οικονομικά του Έλτον.
Η παραγωγή της ταινίας είναι του Έλτον Τζον και του συζύγου του Ντέιβιντ Φέρνις. Αν και η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, πολλά σημεία της ιστορίας είναι φανταστικά.

Φωτογραφίες

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_quentin Ντι Κάπριο- Μπραντ Πιτ υπό τις οδηγίες του Ταραντίνο- Δέιτε το τρέιλερ Πρόκειται για μια ταινία που επικεντρώνεται στην διαβόητη υπόθεση Τσαρλς Μάνσον. Main_276fd637be7b622f1dea4d7e2791f50d Ο Βασίλης Βαφέας είναι νέος πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου Δείτε το νέο ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Main_akadhmia.poster.3.athina.digital Εβδομάδες προβολών σε 10+1 πόλεις Από τις 14 Μαρτίου στην Κέρκυρα. Main_image005 Νύχτες τρόμου στην Αθήνα Το πρώτο και μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα επιστρέφει! Main_%ce%88%ce%bd%ce%b1%cf%82_%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82_(5)_31.03.2019 «Ένας Κόσμος» από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε Α' προβολή Μία ταινία χωρίς σενάριο. Μια ιστορία με αληθινούς ήρωες. Main_patisionavenue_still_clear_(4) Τόπο στους μικρομηκάδες! Η Ταινιοθήκη δίνει βήμα στους μικρομηκάδες στην Αθήνα μέσω τακτικών αφιερωμάτων στο έργο τους.
#load_content_with_ajax