Κινηματογράφος | Νέα

Νύχτες τρόμου στην Αθήνα 14 Μαρτίου 2019

Το πρώτο και μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα επιστρέφει!

Το Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” δε θα μπορούσε να χάσει το φετινό ραντεβού, με την 6η του έκδοση να ενηλικιώνεται και να έρχεται πιο ολοκληρωμένο από ποτέ με πάνω από 25 ελληνικές και διεθνείς Ταινίες Μεγάλου Μήκους, άλλες τόσες Ταινίες Μικρού Μήκους σε πανελλήνια πρεμιέρα, ενώ δε θα λείπει ούτε το θεματικό αφιέρωμα.

Οι πύλες του 6ου Horrorant Film Festival θα ανοίξουν στις 9 Μαΐου στην Αθήνα, εκεί ακριβώς όπου έκανε τα πρώτα του βήματα πριν πέντε χρόνια, στις δύο αίθουσες του ODEON ΟΠΕΡΑ και για 7 ημέρες θα χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές!

Όπως κάθε χρόνο, ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα μεταφερθεί αυτούσιο στη Θεσσαλονίκη, όμως για πρώτη στην ιστορία του, οι Μακεδόνες φίλοι του δε θα χρειαστεί να το περιμένουν ούτε λεπτό,  με το νέο μεγάλο κινηματογράφο της πόλης CINEPLEXX να το φιλοξενεί σε δύο αίθουσές του ταυτόχρονα με την Αθήνα, από τις 9 Μαΐου! Στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε άλλες 6 πόλεις σε όλη την Ελλάδα!
Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Τospirto team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_quentin Ντι Κάπριο- Μπραντ Πιτ υπό τις οδηγίες του Ταραντίνο- Δείτε το τρέιλερ H ταινία επικεντρώνεται στη διαβόητη υπόθεση Τσαρλς Μάνσον. Main_276fd637be7b622f1dea4d7e2791f50d Ο Βασίλης Βαφέας είναι νέος πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου Δείτε το νέο ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Main_akadhmia.poster.3.athina.digital Εβδομάδες προβολών σε 10+1 πόλεις Από τις 14 Μαρτίου στην Κέρκυρα. Main_%ce%88%ce%bd%ce%b1%cf%82_%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82_(5)_31.03.2019 «Ένας Κόσμος» από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε Α' προβολή Μία ταινία χωρίς σενάριο. Μια ιστορία με αληθινούς ήρωες. Main_patisionavenue_still_clear_(4) Τόπο στους μικρομηκάδες! Η Ταινιοθήκη δίνει βήμα στους μικρομηκάδες στην Αθήνα μέσω τακτικών αφιερωμάτων στο έργο τους. Main_electra 15 ταινίες από το ελληνικό σινεμά σ΄ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ταινιοθήκη Η Ταινιοθήκη της Πορτογαλίας στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον της στην χώρα μας.
#load_content_with_ajax