ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε εισιτήρια που εξασφαλίσαμε για την παράσταση «Η κατάρα της Ιρμα Βεπ» 03 Δεκεμβρίου 2017

Για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο θέατρο Βρετάνια.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και αποκτήστε τα εισιτήρια που εξασφαλίσαμε για να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο θέατρο Βρετάνια, την παράσταση «Η κατάρα της Ιρμα Βεπ».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΚΑΤΑΡΑ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Η κατάρα της Ιρμα Βεπ» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 7 Δεκεμβριου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 8 Δεκεμβρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τα εισιτήριά τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_n.tsalikh-d.papadopoulos_6_ma8hmata_xorou_copy_low Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Έξι Μαθήματα Χορού σε Έξι Εβδομάδες» Για την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Ιλίσια. Main_1541663497166blob Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Με λένε Έμμα» Για την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο Σύγχρονο Θέατρο. Main__mg_1486 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Άσχημος» Για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο Tempus Verum-Εν Αθήναις. Main_xroma_(1a) Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Κοριολανός - Ιούλιος Καίσαρας» Για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων «Λευτέρης Βογιατζής». Main_to_galazio_pouli_c_tassos_vrettos Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το γαλάζιο πουλί» Για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 14:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
#load_content_with_ajax