ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Μία πορνογραφική σχέση» 05 Ιανουαρίου 2018

Για την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 21:30, στο Από Μηχανής Θέατρο.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 21:30, την παράσταση «Μία πορνογραφική σχέση», στο Από Μηχανής Θέατρο.

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΧΕΣΗ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Μία πορνογραφική σχέση» λήγει στις 23.59 της Τρίτη 9 Ιανουαρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 10 Ιανουαρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_original_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα» Για την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο Θέατρο Altera Pars. Main_n.tsalikh-d.papadopoulos_6_ma8hmata_xorou_copy_low Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Έξι Μαθήματα Χορού σε Έξι Εβδομάδες» Για την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Ιλίσια. Main_1541663497166blob Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Με λένε Έμμα» Για την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο Σύγχρονο Θέατρο. Main__mg_1486 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Άσχημος» Για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο Tempus Verum-Εν Αθήναις. Main_xroma_(1a) Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Κοριολανός - Ιούλιος Καίσαρας» Για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων «Λευτέρης Βογιατζής». Main_to_galazio_pouli_c_tassos_vrettos Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το γαλάζιο πουλί» Για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 14:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
#load_content_with_ajax