Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης: "Η ζωή του όλη"» 07 Μαρτίου 2018

Για την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 20:00, στο Ελληνικός Κόσμος "Το Θέατρον".

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 20:00 την παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης: "Η ζωή του όλη"», στο Ελληνικός Κόσμος "Το Θέατρον".

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης: "Η ζωή του όλη"» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 8 Μαρτίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_%ce%9a%ce%bf%cf%85%ce%bc_%ce%9a%ce%bf%cf%85%ce%b1%cc%81%cf%842%c2%a9elinagiounanli Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Κουμ Κουάτ» Για την Παρασκευή 01 Μαρτίου, στις 21:15, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Main_nikola_tesla_photo_by_%c2%a9_karol_jarek_(1) Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Τέσλα» Για την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Μισά Μισά» Για τo Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο θέατρο Μικρό Γκλόρια. Main_''la_poype''_photo_3 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Λα Πουπέ» Για την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_fay_xyla_2 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια» Για την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 17:00, στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας (Β' Σκηνή). Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Τα Μάτια» Για την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στις 21:15, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.
#load_content_with_ajax