Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία «Lara Fabian: In Concert» 13 Μαρτίου 2018

Για την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 21:00, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 21:00, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου, την συναυλία «Lara Fabian: In Concert».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε LARA FABIAN και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Lara Fabian: In Concert» λήγει στις 23.59 της Τετάρτης 16 την Μαΐου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 17 Μαΐου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στην είσοδο του γηπέδου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένας Αριθμός» Για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Bios. Main_%ce%93%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%8c_%ce%a3%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf_%ce%9c%ce%b7%ce%b4%ce%ad%ce%bd_2 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» Για την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, στις 20:30, στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Η Κιβωτός του Ζάρα» Για την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Κιβωτός. Main_703 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Λίγο γλάσο ακόμα» Για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 21:30, στο Faust. Main_bojan_ristic_brass_band_(105_of_138) Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία της Bojan Ristić Brass Band «Τα χάλκινα των Βαλκανίων» Για την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 21:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Βanquet). Main_ena_mathima_horou_(credits_yiannis_zahos)_-36 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένα μάθημα χορού» Για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 21:15, στο θέατρο Θησείον.
#load_content_with_ajax