Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Cats» 21 Μαΐου 2018

Για την Παρασκευή 25 Μαΐου, στις 21:00, στο "Θέατρον" Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 25 Μαΐου, στις 21:00, στο "Θέατρον" Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", την παράσταση «Cats».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε CATS και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Cats» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 24 Μαΐου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένας Αριθμός» Για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Bios. Main_%ce%93%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%8c_%ce%a3%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf_%ce%9c%ce%b7%ce%b4%ce%ad%ce%bd_2 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» Για την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, στις 20:30, στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Η Κιβωτός του Ζάρα» Για την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Κιβωτός. Main_703 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Λίγο γλάσο ακόμα» Για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 21:30, στο Faust. Main_bojan_ristic_brass_band_(105_of_138) Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία της Bojan Ristić Brass Band «Τα χάλκινα των Βαλκανίων» Για την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 21:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Βanquet). Main_ena_mathima_horou_(credits_yiannis_zahos)_-36 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένα μάθημα χορού» Για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 21:15, στο θέατρο Θησείον.
#load_content_with_ajax