Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Θραύσματα από τον Κάφκα» 10 Μαΐου 2018

Για την Πέμπτη 17 Μαΐου, στις 21:00, στο Θέατρο Άττις.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Πέμπτη 17 Μαΐου, στις 21:00, στο Θέατρο Άττις, την παράσταση «Θραύσματα από τον Κάφκα».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΚΑ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Θραύσματα από τον Κάφκα» λήγει στις 23.59 της Τετάρτης 16 Μαΐου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 17 Μαΐου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένας Αριθμός» Για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Bios. Main_%ce%93%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%8c_%ce%a3%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf_%ce%9c%ce%b7%ce%b4%ce%ad%ce%bd_2 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» Για την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, στις 20:30, στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Η Κιβωτός του Ζάρα» Για την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Κιβωτός. Main_703 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Λίγο γλάσο ακόμα» Για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 21:30, στο Faust. Main_bojan_ristic_brass_band_(105_of_138) Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία της Bojan Ristić Brass Band «Τα χάλκινα των Βαλκανίων» Για την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 21:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Βanquet). Main_ena_mathima_horou_(credits_yiannis_zahos)_-36 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένα μάθημα χορού» Για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 21:15, στο θέατρο Θησείον.
#load_content_with_ajax