Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία της Πέννυς Μπαλτατζή 01 Ιουνίου 2018

Για την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, στον Κήπο του Μεγάρου.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, στον Κήπο του Μεγάρου, την συναυλία της Πέννυς Μπαλτατζή.

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την συναυλία της Πέννυς Μπαλτατζή λήγει στις 23.59 της Τετάρτης 13 Ιουνίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 14 Ιουνίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του Μεγάρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένας Αριθμός» Για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Bios. Main_%ce%93%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%8c_%ce%a3%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf_%ce%9c%ce%b7%ce%b4%ce%ad%ce%bd_2 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» Για την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, στις 20:30, στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Η Κιβωτός του Ζάρα» Για την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Κιβωτός. Main_703 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Λίγο γλάσο ακόμα» Για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 21:30, στο Faust. Main_bojan_ristic_brass_band_(105_of_138) Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία της Bojan Ristić Brass Band «Τα χάλκινα των Βαλκανίων» Για την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 21:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Βanquet). Main_ena_mathima_horou_(credits_yiannis_zahos)_-36 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένα μάθημα χορού» Για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 21:15, στο θέατρο Θησείον.
#load_content_with_ajax