Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία της Katerine Duska και του Albin Lee Meldau 03 Σεπτεμβρίου 2018

Για την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στον κήπο του Μεγάρου.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στον κήπο του Μεγάρου, την συναυλία της Katerine Duska και του Albin Lee Meldau.

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε DUSKA και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την συναυλία της Katerine Duska και του Albin Lee Meldau λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στην είσοδο του κήπου του Μεγάρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_''e8nikos_ellhnorwswn''__photo_3 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Εθνικός Ελληνορώσων» Για την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στις 21:30, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_01.karyothraysths Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Καρυοθραύστης» Για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου . Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Η Κιβωτός του Ζάρα» Για την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Κιβωτός.
#load_content_with_ajax