ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αν υπάρχει, δεν το ‘χω βρει ακόμα» 16 Οκτωβρίου 2018

Για την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Βρετάνια.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Βρετάνια, την παράσταση «Αν υπάρχει, δεν το ‘χω βρει ακόμα».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Αν υπάρχει, δεν το ‘χω βρει ακόμα» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στα ταμεία του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση της Παυλίνας Βουλγαράκη Για την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στον Σταυρό του Νότου Club. Main_to_galazio_pouli_c_tassos_vrettos Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το γαλάζιο πουλί» Για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 14:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Main_%ce%a4%ce%9f_%ce%9a%ce%a4%ce%97%ce%9d%ce%9f%ce%a3_(5) Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το κτήνος στο φεγγάρι» Για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στο Θέατρο Σημείο. Main_703 Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία «Πάμε κάπου… με την Λίνα Νικολακοπούλου» Για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 20:30, στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού. Main_n.tsalikh-d.papadopoulos_6_ma8hmata_xorou_copy_low Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Έξι Μαθήματα Χορού σε Έξι Εβδομάδες» Για την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Ιλίσια.
#load_content_with_ajax