Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Χώρισέ με, μια Κυριακή» 04 Δεκεμβρίου 2018

Για την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 21:15, στο Θέατρο Μικρό Παλλάς.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 21:15, στο Θέατρο Ιλίσια, την παράσταση «Χώρισέ με, μια Κυριακή».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ, ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Χώρισέ με, μια Κυριακή» λήγει στις 23.59 της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_nikola_tesla_photo_by_%c2%a9_karol_jarek_(1) Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Τέσλα» Για την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Μισά Μισά» Για τo Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο θέατρο Μικρό Γκλόρια. Main_''la_poype''_photo_3 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Λα Πουπέ» Για την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_fay_xyla_2 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια» Για την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 17:00, στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας (Β' Σκηνή). Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Τα Μάτια» Για την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στις 21:15, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Main_%ce%9a%ce%bf%cf%85%ce%bc_%ce%9a%ce%bf%cf%85%ce%b1%cc%81%cf%842%c2%a9elinagiounanli Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Κουμ Κουάτ» Για την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στις 21:15, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.
#load_content_with_ajax