Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία του Στέφανου Κορκολή «Τραγουδάμε τους ποιητές μας» 05 Δεκεμβρίου 2018

Για την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 20:30, στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 20:30, στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού, την συναυλία του Στέφανου Κορκολή «Τραγουδάμε τους ποιητές μας».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την συναυλία του Στέφανου Κορκολή «Τραγουδάμε τους ποιητές μας» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στα ταμεία του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_slider_22 Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη Για την Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 21:00, στο Θέατρο Βράχων. Main_thanos_samaras_xrysippos_site_11_photo_thanos_samaras Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Χρύσιππος» Για το Σάββατο 1η Ιουνίου, στις 21:30, στην Πειραιώς 260. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία των «Leon of Athens & Irene Skylakaki» Για την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στις 21:00, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
#load_content_with_ajax