Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την περφόρμανς «Requiem, a choreographed portrait» 03 Ιανουαρίου 2019

Για το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, περφόρμανς «Requiem, a choreographed portrait».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε REQUIEM και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την περφόρμανς «Requiem, a choreographed portrait» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στα ταμεία του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_1 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο άνθρωπος που γελά» Για την Κυριακή 24 Μαρτίου, στις 19:00, στο Θέατρο Rex - Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το Φινιστρίνι» Για την Τρίτη 26 Μαρτίου, στις 21:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Προσωπική Συμφωνία» Για την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 21:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_%ce%9a%ce%bf%cf%85%ce%bc_%ce%9a%ce%bf%cf%85%ce%b1%cc%81%cf%842%c2%a9elinagiounanli Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Κουμ Κουάτ» Για την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 21:15, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Main_unnamed Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση της Μαρίας Παπαγεωργίου Για την Δευτέρα 25 Μαρτίου, στις 21:00, στον Σταυρό του Νότου - Club. Main_sldier_222 Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση της Ματούλας Ζαμάνη Για την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 22:00, στον Σταυρό του Νότου.
#load_content_with_ajax