Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση του Σωκράτη Μάλαμα 10 Ιανουαρίου 2019

Για την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στις 22:00, στον Σταυρό του Νότου.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στις 22:00, στον Σταυρό του Νότου, την μουσική παράσταση του Σωκράτη Μάλαμα.

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την μουσική παράσταση του Σωκράτη Μάλαμα λήγει στις 23.59 της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στα ταμεία του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_1 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο άνθρωπος που γελά» Για την Κυριακή 24 Μαρτίου, στις 19:00, στο Θέατρο Rex - Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το Φινιστρίνι» Για την Τρίτη 26 Μαρτίου, στις 21:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Προσωπική Συμφωνία» Για την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 21:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_%ce%9a%ce%bf%cf%85%ce%bc_%ce%9a%ce%bf%cf%85%ce%b1%cc%81%cf%842%c2%a9elinagiounanli Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Κουμ Κουάτ» Για την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 21:15, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Main_unnamed Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση της Μαρίας Παπαγεωργίου Για την Δευτέρα 25 Μαρτίου, στις 21:00, στον Σταυρό του Νότου - Club. Main_sldier_222 Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση της Ματούλας Ζαμάνη Για την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 22:00, στον Σταυρό του Νότου.
#load_content_with_ajax