Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Οι χαμηλές πτήσεις του Αρκά» 04 Μαρτίου 2019

Για το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 18:00, στο Θέατρο Αποθήκη.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 18:00, στο Θέατρο Αποθήκη, την παράσταση «Οι χαμηλές πτήσεις του Αρκά».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Οι χαμηλές πτήσεις του Αρκά» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 7 Μαρτίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στα ταμεία του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_''la_poype''_photo_3 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Λα Πουπέ» Για την Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 18:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_ventus_ensemble Κερδίστε προσκλήσεις για το έργο "Passion for Bach and Coltrane" του Jeff Scott Για την Μ. Tρίτη 23 Απριλίου, στις 20:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Προσωπική Συμφωνία» Για την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 21:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_bad-4 Κερδίστε προσκλήσεις για το ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου με τον Bjorn Andor Drage Για την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 20:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
#load_content_with_ajax