Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Τερέζ Ρακέν» 08 Απριλίου 2019

Για την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 21:00, στο Θέατρο Ροές.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Πέμπτη 11 Απριλίου, στις 21:00, την παράσταση «Τερέζ Ρακέν».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΤΕΡΕΖ ΡΑΚΕΝ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Τερέζ Ρακέν» λήγει στις 23.59 της Τετάρτης 10 Απριλίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 11 Απριλίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στα ταμεία του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_''la_poype''_photo_3 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Λα Πουπέ» Για την Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 18:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_ventus_ensemble Κερδίστε προσκλήσεις για το έργο "Passion for Bach and Coltrane" του Jeff Scott Για την Μ. Tρίτη 23 Απριλίου, στις 20:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Προσωπική Συμφωνία» Για την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 21:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_bad-4 Κερδίστε προσκλήσεις για το ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου με τον Bjorn Andor Drage Για την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 20:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
#load_content_with_ajax