Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Βόυτσεκ» 13 Μαρτίου 2019

Για την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την παράσταση «Βόυτσεκ».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΒΟΥΤΣΕΚ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Βόυτσεκ» λήγει στις 23.59 της Τετάρτης 20 Μαρτίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στα ταμεία του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_1 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο άνθρωπος που γελά» Για την Κυριακή 24 Μαρτίου, στις 19:00, στο Θέατρο Rex - Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το Φινιστρίνι» Για την Τρίτη 26 Μαρτίου, στις 21:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_unnamed Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση της Μαρίας Παπαγεωργίου Για την Δευτέρα 25 Μαρτίου, στις 21:00, στον Σταυρό του Νότου - Club. Main_sldier_222 Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση της Ματούλας Ζαμάνη Για την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 22:00, στον Σταυρό του Νότου.
#load_content_with_ajax