Χορός | Νέα

Ο Κινητήρας ταξιδεύει στην Ισπανία 12 Οκτωβρίου 2018

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Κινητήρας (Καλλιτεχνικό Δίκτυο Παραστατικών Τεχνών) ταξιδεύει από τις 14 έως τις 21 Οκτωβρίου στο Logroño της Ισπανίας, για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Θεάτρου για Νέους (European Seminar On Youth Theatre/ESYT), στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μετά από τέσσερα συνεχόμενα προγράμματα ανταλλαγής νέων Erasmus, ο Κινητήρας σε μια συνάντηση με φορείς από επτά χώρες (Αυστρία, Δανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία και Νορβηγία) θα παρουσιάσει τις δράσεις του, θα ανταλλάξει καλές πρακτικές διαχείρισης και παιδαγωγικής και θα εργαστεί για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού δικτύου για την ενίσχυση του θεάτρου για νέους. Eκπρόσωποι του Κινητήρα σε αυτή τη διοργάνωση θα είναι η Καλλιτεχνική  Διευθύντρια του Κινητήρα, Αντιγόνη Γύρα, η Διευθύντρια Διαχείρισης Αγγελική Παύλου και ο σκηνοθέτης και μέλος του Καλλιτεχνικού Δικτύου του Κινητήρα, Πάρις Ερωτοκρίτου.


Το ESYT συντονίζεται από τον ισπανικό φορέα ON&OFF, με τη συμμετοχή της Dinámica Teatral, της πιο σημαντικής σχολής θεάτρου στην περιοχή La Rioja, βραβευμένης απ’ την κυβέρνηση με το Βραβείο Κοινωνικών Υπηρεσιών.


 

Βίντεο από την τελευταία δράση του Κινητήρα στο πλαίσιο του Erasmus+

https://www.youtube.com/watch?v=fjsdM5sb0Xg

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.esyt.blogspot.com

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_schlemmer-1 Ο Μεσοπόλεμος στη Γερμανία: Η σχολή του «Μπαουχάουζ» Στόχος της σχολής ήταν να εισάγει νέες, πρωτοποριακές ιδέες τόσο στο χώρο της αρχιτεκτονικής, όσο και των παραστατικών τεχνών. Main_%ce%a1%ce%91%ce%99%ce%91_%ce%a4%ce%a3%ce%91%ce%9a%ce%97%ce%a1%ce%99%ce%94%ce%97_ Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο έρχεται στο θέατρο Χώρος Στις 8, 15 & 22 Δεκεμβρίου Main_08 Η Μαρία Γοργία αναζητά εθελοντές για τις «Δικογραφίες στο Κατάστρωμα» Σύντομος χρόνος προβών που δε θα ξεπεράσει τις 20 ώρες συνολικά! Main_a_line_supreme_(c)_boshua_0379 Όταν η γραμμική κίνηση της καθημερινότητας γίνεται χορός Σε σύλληψη–χορογραφία του Αndrea Rama. Main_341photo.vitorinocoragem.2017.lisbon.www.performativa.pt MIRfestival: Προσγειώνεται στην Αθήνα με 14 έργα! Μυστικές δραματουργίες, κρυμμένες δυνάμεις, γοητευτικές και αόρατες ιστορίες των πολιτών της Αθήνας έρχονται στο φως. Main_8d722fc6affba52c6e50d039c72c8574797979a3 «Συλφίδα» από το Θέατρο Μπολσόι στο Μέγαρο Το κλασικό αριστούργημα χορού θα μεταδοθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.
#load_content_with_ajax