Χορός | Νέα

Η Μαρία Γοργία αναζητά εθελοντές για τις «Δικογραφίες στο Κατάστρωμα» 20 Νοεμβρίου 2018

Σύντομος χρόνος προβών που δε θα ξεπεράσει τις 20 ώρες συνολικά!

Η χορογράφος Μαρία Γοργία και η ομάδα της Αμάλγαμα, αναζητά 3 εθελοντές για να συμμετέχουν σε λίγες σκηνές του νέου της έργου, με προσωρινό τίτλο "Δικογραφίες στο Κατάστρωμα" που θα παρουσιαστεί από 1η Μαρτίου 2019 στην Αθήνα.
Αναζητούνται: ένας άνδρας και μια γυναίκα για ρόλο «ζευγαριού», ηλικίας από 65 μέχρι και 80 ετών, και ένας άνδρας ακόμα, ηλικίας 40-55 ετών,με ή και χωρίς επαγγελματική εμπειρία στο θέατρο, χορό, performance κτλ.
Σύντομος χρόνος προβών που δε θα ξεπεράσει τις 20 ώρες συνολικά!

Οι σκηνές αυτές θα πραγματοποιηθούν μόνο αν βρεθεί το «κατάλληλο» ανθρώπινο δυναμικό, διαφορετικά θα αντικατασταθούν από άλλες.

Το έργο ενδέχεται να πάρει παρατάσεις, οπότε η διαθεσιμότητα και η δέσμευση των συμμετεχόντων για την περίοδο των παραστάσεων θα είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες επιλογής τους. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται τα παρασκευοσαββατοκύριακα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα βιογραφικό και μια φωτογραφία στο gorgiamalgama@yahoo.gr μέχρι και τις 12/12/2018.
Η κλειστή οντισιόν (μετά από απάντηση μας στο mail σας),θα πραγματοποιηθεί στις 16/12/2018 στο Χώρο της ομάδας Αμάλγαμα, Μενάνδρου 47 στην Αθήνα και ώρα 13.30.

-«Δικογραφίες στο Κατάστρωμα», ένα έργο για την ερωτική σχέση.
- Μουσικές από τον Τριστάνο και Ιζόλδη του Ρίχαρντ Βάγκνερ
- Αποσπάσματα από τα έργα “Κουαρτέρο” του Χάινερ Μύλλερ, “Αποσπάσματα του ερωτικού λόγου” του Ρολάν Μπαρτ και άλλα.

Τospirto team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_tony_silence_hippo Η σιωπή μιλάει και στοχεύει στην... αλήθεια «Silence Speaks», η νέα παραγωγή της θεατρικής ομάδας HIPPO. Main_4-%ce%b3%cf%81-670x420 Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου υποψήφιος για το βρετανικό θεατρικό Βραβείο Λόρενς Ολίβιε Για την παράσταση του «Μεγάλου Δαμαστή». Main_%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%99%ce%9d%ce%91_%ce%94%ce%a1%ce%91%ce%9a%ce%9f%ce%a0%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%9f%ce%a5. Το In Progress Feedback Festival επιστρέφει στον Κινητήρα Σημαντικοί καλλιτέχνες απ' τον χώρο των παραστατικών τεχνών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα υπό διαμόρφωση έργα τους, για να λάβουν το feedback που θα τους χαρίσει την πολυπόθητη πρόκριση. Main_auditions_the_great_tamer_basel_culuturescapes_photograph_by_julian_mommert_performers_costas_chrysafidis_ektor_liatsos_ioannis_michos_drossos_skotis_christos_strinopoulos_yorgos_tsiantoula_201 Ακρόαση από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου για ερμηνευτές στο νέο του έργο Δείτε τι χρειάζεται. Main_tangover1 To Tango Acropolis επιστρέφει Με μια ιδιαίτερη διαδραστική βραδιά Tango το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο Σημείον Piree στον Πειραιά. Main_slider Το Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων τον Μάρτιο στη Στέγη Στις 1 και 2 Μαρτίου, σε όλες τις σκηνές της.
#load_content_with_ajax