Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για το έργο "Passion for Bach and Coltrane" του Jeff Scott 16 Απριλίου 2019

Για την Μ. Tρίτη 23 Απριλίου, στις 20:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Μ. Tρίτη 23 Απριλίου, στις 20:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το έργο "Passion for Bach and Coltrane" του Jeff Scott.

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε PASSION FOR BACH AND COLTRANE και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για το έργο "Passion for Bach and Coltrane" του Jeff Scott λήγει στις 23.59 της Μ. Δευτέρας 22 Απριλίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Μ. Tρίτη 23 Απριλίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στα ταμεία του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Νεφέλες» Για την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στις 21:00, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Main_703 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Δον Ζουάν» Για την Τρίτη 23 Ιουλίου, στις 21:00, στο Βεάκειο Θέατρο (Πειραιάς).
#load_content_with_ajax