Μουσική | Live

Electric Nights στο Booze 13 Φεβρουαρίου 2018

Φεστιβάλ ζωντανής ηλεκτρονικής μουσικής από τους Medea Electronique.

To Electric Nights, το καινοτόμο φεστιβάλ ζωντανής ηλεκτρονικής μουσικής αφιερωμένο στην τέχνη και την τεχνολογία του ήχου, επιστρέφει για 6η χρονιά στην Αθήνα από την καλλιτεχνική ομάδα Medea Electronique. Την Παρασκευή 2 Μαρτίου και το Σάββατο 3 Μαρτίου παρουσιάζονται στη σκηνή του BOOZE οι νέες δυναμικές παρουσίες και οι πειραματισμοί της ηλεκτρονικής σκηνής από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ένα φεστιβάλ-πλατφόρμα για τη σύγχρονη έρευνα και την τεχνολογία του ήχου και της μουσικής. Καλλιτέχνες με διαφορετικές καταβολές συμπράττουν και παρουσιάζουν το οπτικοακουστικό τους αλφάβητο, με ενοποιητικό στοιχείο τη διάθεση για αυτοσχεδιασμό και πειραματισμό, διευρύνοντας έτσι τα όρια της τέχνης και της μουσικής. 

Στη φετινή έκδοση του Electric Nights τίθεται στο επίκεντρο το machine learning (μηχανική μάθηση), τα neural networks (νευρωνικά δίκτυα), το circuit bending ( μεταποίηση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων), τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, η στοχαστική σύνθεση, αλλά και τα οπτικοακουστικά sets (πειραματικά έως dance electro).

ELECTRIC NIGHTS 2018 – LINE-UP

Παρασκευή 2 Μαρτίου:
21:00 Sound_00 & Lefterna (Toni Dimitrov / Boban Ristevski),  (FYROM)
22:00 Enerzion / Mad Professor (Chloé Malaise / Loic Mancaux), (FR)
23:00 Spells Disaster (Juan Duarte),  (MX/DE)
00:00 Γιώργης Σακελλαρίου, (GR)
01:00 Ash Magician (Liam Goodacre), (UK/US)
02:00 timodufner (Timo Dufner), (DE)
03:00 Karatech (Dominic Brun) / Μανώλης Μανουσάκης / Βίκυ Μπισμπίκη, (SE) / (GR)

Σάββατο 3 Μαρτίου:
21:00 Owlbites (Θάνος Φωτιάδης),  (GR/NL)
22:00 Miloš Cathals (Κυριάκος Χαραλαμπίδης / Giuluano Anzani / Χρήστος Λούπης / Michele Abolaffio), (GR/IT)
23:00 Static Ex Static (Jørgen Teller),  (DK)
00:00 Emmanuelle Gibello, (FR)
01:00 MichalisVv (Μιχάλης Βαρδακάς), (GR)
02:00 formuls (James Doodley), (UK)
03:00 Antidröm (Tim Bayley),  (UK)

Tospirto Team

Info

02 Μαρτίου 2018
Και 3 Μαρτίου. ΒΟΟΖΕ: Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_photo_0155-2 Οι Χαΐνηδες σε μια μουσική παράσταση με θηρία, ακροβάτες και προφήτες Στον Σταυρό του Νότου Plus Main_2017_drops___points_by_pascal_schumacher_-_photo_1_%c2%a9_ilan_weiss Drops and points: Ένα «ονειρικό» οπτικοακουστικό σόου στο Μέγαρο Στο Μέγαρο την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 10:00 το βράδυ Main_dnm_2765 Η Καρδιά του Παιδιού για την Καρδιά του Μίκη Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ακροπόλ. Main_slider Ο Ξαρχάκος καλεί Γαλάνη-Μυτακίδη σε μία αναπάντεχη σύμπραξη Ενα πρωτόγνωρο μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στον Μάρκο Βαμβακάρη. Main_slider Η Χριστίνα Μαξούρη επιστρέφει με τραγούδια του πόθου και του έρωτα Στον Σταυρό του Νότου. Main_slider_3 Ιωαννίδης - Σελεμίδου ερμηνεύουν τον κινηματογραφικό Μάνο Χατζιδάκι Στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ.
#load_content_with_ajax