Μουσική | Live

Ο Φοίβος Δεληβοριάς καλεί τη Μαρίνα Σάττι και τις Fonέs της στη Δραπετσώνα 31 Ιουλίου 2018

Στις 10 Αυγούστου.

O Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του δημιουργούν ξανά μία ατμόσφαιρα γιουσουρούμ, και αυτή τη φορά θα απλώσουν στους πάγκους τις μικρές ιστορίες που μαζεύει ο τραγουδοποιός από το '89 έως σήμερα, δίνοντάς τις όσο-όσο, μετά από σκληρό παζάρι με τα κενά της ζωής ανάμεσα στους δίσκους.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Λιπάσματα 2018: Φεστιβάλ στη Θάλασσα» την Παρασκευή 10 Αυγούστου στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα ο Φοίβος καλεί τη Μαρίνα Σάττι και τις Fonέs της σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από όλο τον κόσμο, από τα Βαλκάνια ως την παλιά Αμερική κι από την Αραβία ως τη μεσαιωνική Γαλλία.

Συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη και το θορυβώδες combo:
Σωτήρης Ντούβας-τύμπανα
Κωστής Χριστοδούλου-πλήκτρα
Θοδωρής Κότσυφας-κιθάρες
Yoel Soto-μπάσο

Οι Fonέs είναι: Ελένη Ποζατζίδου, Έλενα Παπαδημητρίου, Ερασμία Μαρκίδη και Βιργινία Φραγκούλατζη

Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας
Artwork – video - φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

 

Tospirto Team

Info

10 Αυγούστου 2018
Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας Ώρα προσέλευσης: 21:00 Είσοδος ελεύθερη Πρόσβαση: από τον σταθμό ΗΣΑΠ Πειραιά, μετεπιβίβαση στο τρόλεϊ γραμμή 20 ή στο λεωφορείο γραμμή 859 και αποβίβαση στη Στάση «Δραπετσώνα» Πληροφορίες: www.keratsini-drapetsona.gr και www.facebook.com/Λιπάσματα-2018-Φεστιβάλ-στη-θάλασσα

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_slider_2 H Αγγελική Τουμπανάκη στον Σταυρό του Νότου Club Τις Κυριακές 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου Main_press_shot_1 Όλες οι λεπτομέρειες για τη μεγάλη συναυλία των New Order Την Κυριακή 16 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού. Main_unnamed_(1) Disney in Concert με την ΚΟΑ Στις 15 και στις 16 Δεκεμβρίου το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Main_slider Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies επιστρέφουν! Στο Piraeus 117 Academy στις 19 Ιανουαρίου. Main_703 Οι μελωδίες των Χριστουγέννων στο θέατρο Ολύμπια Την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου το βράδυ. Main_slider Μια διαδρομή μουσικής και φωτός προς τον Brian Eno Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στο Ambient Pressure.
#load_content_with_ajax