Μουσική | Live

Ο Γιάννης Αγγελάκας στο Βράχων για καλό σκοπό 14 Σεπτεμβρίου 2018

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου

Ο Γιάννης Αγγελάκας θα δώσει ένα μοναδικό live την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα.
Μαζί του οι 100°C

Η συναυλία είναι με ελεύθερη είσοδο και συμβολή σε τρόφιμα για όσους τα έχουν ανάγκη.


Το κάλεσμα είναι προς όλους έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και οι Δομές Παροχής Συσσιτίου των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού, θα συμμετέχουν για φιλανθρωπικό σκοπό στη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα που θα πραγματοποιηθεί 19/9/2018 και ώρα 21:00 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Θεάτρου Βράχων.

Ο στόχος θα είναι διττός: πρώτον η ενημέρωση του κοινού σχετικά με το κοινωνικό έργο των Δομών και δεύτερον η ενίσχυση των δομών με τρόφιμα από παρευρισκόμενους που επιθυμούν να προσφέρουν.
Οι παρευρισκόμενοι την ημέρα αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται το οποίο αφορά όλους μας.
Ελάτε να μοιραστούμε την χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης υπό τους μαγευτικούς ήχους του γνωστού μας καλλιτέχνη Γιάννη Αγγελάκα!!!

Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αγάπης για τον συνάνθρωπο, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών των Κοινωνικών Παντοπωλείων και Παροχής Συσσιτίου των Δήμων μας».

Info

19 Σεπτεμβρίου 2018
ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»,
Τηλ.: 210-7626438/7626738

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_slider_3 Ο Μάλαμας επιστρέφει τις Δευτέρες στον Σταυρό του Νότου Από την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου θα ακουστεί το γνωστό σύνθημα «ρε Σωκράτη τι λες τώρα». Main_slider Ο Γιώργης Χριστοδούλου και «Αν η αγάπη ήταν δρόμος» Στο Half Note από 23 Νοεμβρίου. Main_callas-vembo-orizontia Μαρία Κάλλας- Σοφία Βέμπο σε μια φανταστική συνάντηση Η Αργυρώ Καπαρού μιλά στο www.tospirto.net για τη συνάντηση αυτή. Main_slider Η Παυλίνα Βουλγαράκη δίνει άλλο «χρώμα» στις Δευτέρες Από την Δευτερα 26 Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου Club. Main_slider Ο Θοδωρής Κοτονιάς για δύο βράδια στον Σταυρό Τις Παρασκευές 23 και 30 Νοεμβρίου. Main_deus_new_small Οι dEUS επιστρέφουν στην Αθήνα Tην Παρασκευή 31 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club.
#load_content_with_ajax