ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Μουσική | Live

Γαλάνη- Μποφίλιου στην πρώτη εμφάνιση της Ορχήστρας Βασίλης Τσιτσάνης 09 Νοεμβρίου 2018

Την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο.

Την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης, που ιδρύθηκε από την οικογένεια του κορυφαίου δημιουργού και φέρει το όνομά του, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην πρώτη της εμφάνιση στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, τη Δήμητρα Γαλάνη και τη Νατάσσα Μποφίλιου που καλούνται να συμπράξουν για πρώτη φορά επί σκηνής. Οι παραστάσεις εντάσσονται στον κύκλο ΓΕΦΥΡΕΣ με την καλλιτεχνική επιμέλεια και προγραμματισμός του Δημήτρη Μαραγκόπουλου 

Πώς θα ήταν το τραγούδι μας αν δεν υπήρχε ο Τσιτσάνης; Σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο. Η μελέτη του καινοτόμου έργου του, της δεξιοτεχνίας του στο μπουζούκι , της καλαισθησίας του γενικότερα επέβαλαν την δημιουργία μας ορχήστρας που τώρα έρχεται να υπηρετήσει η ομώνυμη Ορχήστρα υπό την καθοδήγηση του Μανώλη Πάππου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλίας της οικογένειάς του και του μουσικού εκδότη του συνθέτη (Seed Point) με την υποστήριξη της εταιρείας παραγωγής Prospero με στόχο την προβολή του έργου του εντός και εκτός Ελλάδας. Οι παραστάσεις στο Μέγαρο έχουν τη σκηνοθετική επιμέλεια του Άγγελου Τριανταφύλλου και το σκηνογραφικό σχεδιασμό του Νότη Χριστοδούλου, ενώ το εικαστικό περιβάλλον εμπλουτίζεται από ζωγραφιές της Ζωής Τσιτσάνη, συζύγου του συνθέτη, οι οποίες παρουσιάζονται για πρώτη φορά, μεταφέροντας επί σκηνής το κλίμα μιας ολόκληρης εποχής μέσα από το βλέμμα και τη φαντασία ενός εκ των πιοοικείων προσώπων του δημιουργού.

Τospirto team

Info

04 Δεκεμβρίου 2018
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333
Και 5 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_slider_2 «Τα χρόνια της ωριμότητας» στο Μέγαρο Την ορχήστρα διευθύνει ο Στέφανος Τσιάλης. Main_356187574a5312c1f73679adc473425b_xl Τραγουδώντας τους ποιητές μας Η Σοφία Μανουσάκη μιλά για τη μουσική παράσταση που θα ακούσουμε στον Παρνασσό τον Δεκέμβριο. Main_slider Οι Πυξ Λαξ και πάλι μαζί! Θα παίξουν για τέσσερις ημέρες στο Piraeus 117 Academy. Main_slider Οι Polkar επιστρέφουν στον Σταυρό του Νότου Από το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου & κάθε Σάββατο. Main_1500 Οι Disturbed θα "ισοπεδώσουν" το Κλειστό Φαλήρου Το καλοκαίρι του 2019. Main_slider_3 Ο Μάλαμας επιστρέφει τις Δευτέρες στον Σταυρό του Νότου Από την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου θα ακουστεί το γνωστό σύνθημα «ρε Σωκράτη τι λες τώρα».
#load_content_with_ajax