Μουσική | Live

Και το πεζοδρόμιο θα ξηλωθεί και θα χορέψει με τον Φοίβο Δεληβοριά 15 Μαρτίου 2019

Στις 5 Απριλίου στο Gagarin.

Mετά από τα πέντε ξεσηκωτικά (και ασφυκτικά γεμάτα) βράδια στο ΚΥΤΤΑΡΟ, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να παίξουν για μία τελευταία φορά στην Αθήνα τα «Τραγούδια του Πεζοδρομίου», υπό μορφήν συναυλίας, χωρίς τραπέζια, σε έναν άλλον χώρο με πολύ ισχυρό φορτίο: το GAGARIN 205.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, για ένα και μοναδικό βράδυ, ο Φοίβος θα είναι στο Gagarin με τα τραγούδια του, παλιά και ακυκλοφόρητα (το «Μόνο Ψέματα» ήδη διαδίδεται υπογείως), αλλά και με τραγούδια «αδελφών» του που ξεκινούν κι εκείνοι από το πεζοδρόμιο, αλλά ανεβαίνουν κάπου αλλού (Αγγελάκας, Παυλίδης, Κόρε.Υδρο., Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα κ.α.) και κάπως έτσι δημιουργείται ένα μεγάλο τραγούδι, σαν μια ανάσα, η πιο προσωπική ίσως ζωντανή στιγμή του τραγουδοποιού.

Μαζί του, οι μόνιμοι διαταραγμένοι και συνταρακτικοί του συνεργάτες Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης και Soto, στην πιο δημιουργική τους σύμπραξη, αλλά και το έκτο πλέον μέλος της μπάντας, η Νεφέλη Φασούλη, που με τις ερμηνείες της, έκλεψε την παράσταση στις προηγούμενες εμφανίσεις του Φοίβου.

Ακόμα, ως νεύμα στον πρόωρα χαμένο Νίκο Τριανταφυλλίδη, που έργο του υπήρξε το GAGARIN, θα ακουστεί και το τραγούδι του “The Boy” από την τελευταία ταινία του «Οι Αισθηματίες».


Συντελεστές:

Φασούλη Νεφέλη: Τραγούδι
Χριστοδούλου Κωστής: Πλήκτρα
Ντούβας Σωτήρης: Ντραμς
Yoel Soto: Μπάσο
Κώστας Παντέλης: Κιθάρες

Διαβάστε επίσης: Φοίβος Δεληβοριάς: «Τις νύχτες είμαι ένας άγρυπνος φρουρός της σκοτεινής πόλης»

Τospirto team

Info

05 Απριλίου 2019
GAGARIN 205, Λιοσίων 205, Αθήνα
Τηλ.: +30 215 54 00 888
Ώρα έναρξης: 22:00. Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 11€ προπώληση, 13€ στο ταμείο

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_full__moon_fiesta_1_(1) 17 λόγοι που η Full Moon Fiesta είναι η απόλυτη καλοκαιρινή γιορτή Ένα ραντεβού με τους Katerine Duska, Minor Project & Matina Sous Peau Main_unnamed_(27) Ο Eric Burdon για μια βραδιά στο Ηρώδειο Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Main_703 O θρυλικός Μαξίμ Βενγκέροφ συμπράττει με την ΚΟΑ Συνάντηση μουσικής κορυφής στο Ηρώδειο. Main_slider_1 Ο Mario Biondi σ΄ένα μοναδικό live στο Ηρώδειο Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου. Main_309983_369193043181977_570668582_n Τι θα δούμε στο 8ο Φεστιβάλ Πόζαρ Το Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει στο φαράγγι, ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί μας! Main_slider Μια συναυλία για όλους από τη Μαρίζα Ρίζου Στις 4 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη.
#load_content_with_ajax