ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Μουσική | Νέα

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θανάσης Αλευράς στο Φως 13 Νοεμβρίου 2017

Για μετρημένα Παρασκευο/Σάββατα σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα

New start για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που κατεβαίνει εκ νέου στο κέντρο της πόλης μαζί με τον πολυτάλαντο Θανάση Αλευρά. Στα μέρη τα δικά του. Από την 1η Δεκεμβρίου (Παρασκευή ) και για μετρημένα Παρασκευο/Σάββατα θα είναι στο «Φως» σε μια παράσταση που επιμελείται σκηνοθετικά η Ελένη Γκασούκα.
Όλος ο παλιός Χατζηγιάννης (που πλέον έχει και λιγο γκρί στο μαλλί του, ως ένδειξη ωριμότητας και γοητείας) θα είναι εκεί, φροντισμένος και ραμμένος στο ύφος του νέου του ξεκινήματος, πιο έμπειρος, πιο σύνθετος (μουσικά) και με κάτι τις από ύφος Λίνας Νικολακοπούλου (με την οποία έγραψε τα νέα του τραγούδια).
«H δική μας η δουλειά έχει πάντα το ρίσκο της επόμενης αποτυχίας», μας είχε πει το καλοκαίρι πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία. «Όμως αυτή η ανασφάλεια μπορεί να είναι και η κινητήρια δύναμη μας». Υπάρχει άραγε καλλιτέχνης που να νιώθει ασφαλής; (αναρωτιόμαστε αν και η απάντηση είναι δεδομένη). Τέλος πάντων, ο Χατζηγιάννης κάνει το comeback του και έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται το νέο του ξεκίνημα…
Μαζί και η νεαρή τραγουδίστρια Νεκταρήλια ενώ τις ενορχηστρώσεις έχει κάνει ο Κώστας Νικολόπουλος. Να είστε εκεί στις 11 μμ ( η διάρκεια είναι 2 ώρες και 30 λεπτά).

 

Χάρη Ποντίδα

Info

01 Δεκεμβρίου 2017
ΦΩΣ: Βουτάδων 6, Γκάζι από Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και για λίγες παραστάσεις.

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_queen Ποιο είναι το δημοφιλέστερο τραγούδι του 20ου αιώνα; Εχει ξεπεράσει τα 1.6 δισεκατομμύρια streams. Main_slider Η ακούραστη Ελένη Καραϊνδρου Η μουσική της για το “Des Oiseaux” συμπεριλαμβάνεται στην σειρά News Series της πιο εστέτ ευρωπαϊκής δισκογραφικής εταιρείας- ECM. Main_%ce%a0%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%b1_%ce%9c%ce%b1%ce%bd%cf%8c%ce%bd_%ce%9c._%ce%a0%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bf%cf%85_-_%ce%93._%ce%a7%ce%bf%cf%84%ce%ad%ce%b1_1274_%cf%86%cf%89%cf%84%cf%8c_%ce%91._%ce%a7%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82_1 Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη «Μανόν» Δύο Ελληνίδες υψίφωνοι με διεθνή καριέρα θα ερμηνεύσουν την δημοφιλή ηρωίδα του Μασνέ στις παραστάσεις του Δεκεμβρίου. Main_gazarte Χριστούγεννα και πρεμιέρες στο Gazarte Δείτε αναλυτικά τι θα δούμε τις μέρες των γιορτών. Main_703 Χριστούγεννα στην Αθήνα με «αγγέλους» 36 ημέρες, 230 εκδηλώσεις στο εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων Main_negka_2015_12 Η Γιώτα Νέγκα σε μία ωραία ραδιοφωνική ποπ μπαλάντα Το νέο τραγούδι του Νίκου Μερτζάνου και του Νίκου Μωραίτη από μια ιδανική ερμηνεύτρια.
#load_content_with_ajax