ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Μουσική | Νέα

H Μαντλέν Πεϊρού τον Δεκέμβριο στην Αθήνα 09 Νοεμβρίου 2018

Στο Christmas Theater.

Την φωνάζουν Billie Holiday του σήμερα και σίγουρα- παρότι «παιδί» της λευκής φυλής- είναι μία από τις κορυφαίες …μαύρες φωνές της jazz. Η Madeleine Peyroux (Μαντλέν Πεϊρού).
Σ’ αυτό συμφωνεί και το ελληνικό κοινό γιατί όσες φορές εχει παίξει στα μέρη μας έχει εισπράξει υποδοχή σταρ. Με τον ένατο άλμπουμ της ανά χείρας – «Anthem» - το κορίτσι που ακολουθώντας τις μαύρες διαδρομές των μεγάλων της vocal jazz μπορεί και κάνει δικό της από τον Λέοναρντ Κοέν και την Τσεζάρια Εβόρα μέχρι την Μπέσι Σμιθ και την Μπίλι Χολιντέι, επιστρέφει στην Αθήνα για μια χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Christmas Theater όπου θα παίξει τα νέα της κομμάτια αλλά και τραγούδια απ όλη της την πορεία.

Τospirto team

Φωτογραφίες

Info

06 Δεκεμβρίου 2018
CHRISTMAS THEATER. ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ).

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_h_%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%8e%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%b7_%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%ae_%ce%88%ce%bb%ce%b5%ce%bd%ce%b1_%ce%9a%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%af%ce%b4%ce%b7_%ce%a6%cf%89%cf%84%cf%8c_%ce%91._%ce%a3%ce%b9%ce%bc%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82 «Η ανθρώπινη φωνή» στην Εναλλακτική Σκηνή της Ε.Λ.Σ. Με την Έλενα Κελεσίδη στο ρόλο της Γυναίκας. Main_703 Να γίνει το Άλσος η... αρχή Η πόλη είναι ζωντανός ιστός που αναπνέει και εξελίσσεται διαρκώς. Κι αν το Πεδίον του Άρεως, όπου πολλοί μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε σαν σπίτι μας αφέθηκε σιγά σιγά να ρημάξει και να παραδοθεί σε παντός είδους σπείρες, γιατί να μην μπορεί τώρα να ανακάμψει; Main_eleanor_friedberger Η πολυοργανίστα Eleanor Friedberger στο ΚΠΙΣΝ Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Main_diskothiki 14ο Vinyl is Back - Τι θα δούμε Στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου στο Cine Κεραμεικός. Main_slider Νίκος Μωραΐτης - Χρυσόστομος Καραντωνίου: «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» Οι δύο καταξιωμένοι δημιουργοί μίλησαν για την ξεχωριστή μουσική συνάντηση που ξεδιπλώνεται μέσα από τα έντεκα τραγούδια του album. Main_franco_fagioli_2018 Η νέα ηχογράφηση του «Ξέρξη» Γραμμένος το πολύ μακρινό 1738, ο «Ξέρξης» είναι η 38η όπερα του Χέντελ.
#load_content_with_ajax