Μουσική | Νέα

Ακούστε το τραγούδι της Katerine Duska που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 07 Μαρτίου 2019

To « Better Love » μιλάει για την αναζήτηση μιας ανώτερης, ανιδιοτελούς αγάπης.

«Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι αγκαλιά, μια πρόσκληση, ένα κομμάτι μαχητικό και τρυφερό, ταυτόχρονα, για μια λέξη που βλέπουμε παντού, χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά σπάνια εννοούμε. Είναι ο τρόπος να αγαπάς, όποιον αγαπάς (όπως λέει και το ρεφρέν).» 
 Με αυτά τα λόγια προλογίζει η Katerine Duska  το «Better Love», το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64 ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Για την Katerine το «Better Love» δεν είναι μόνο ένα ερωτικό τραγούδι, είναι και αυτό. To « Better Love » μιλάει για την  αναζήτηση μιας ανώτερης, ανιδιοτελούς αγάπης

Το τραγούδι κυκλοφορεί παράλληλα με το official video clip του σε σκηνοθεσία της Έφης Γούση. Όπως θα δείτε, σ΄αυτό κυρίαρχη είναι η γυναικεία παρουσία , το κόκκινο και τα παράγωγά του να πρωταγωνιστούν χρωματικά.

Φωτογραφίες

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_703 Ο Roger Waters καλεί την Κατερίνα Ντούσκα να μποϊκοτάρει τη Eurovision Δείτε το μήνυμα του μέσω βίντεο. Main_slider Ο μεγάλος.... μικρός κόσμος του Theodore Τα "Inner dynamics" του Theodore εκπέμπουν από Αμερική . Main_unite_with_tomorrowland_3 Το φεστιβάλ μουσικής Tomorrowland έρχεται στην Ελλάδα! Ταυτοχρόνως σε Ελλάδα, Ισπανία, Μάλτα και Πορτογαλία. Main_petros-klampanis-(c)-alina-lefa Petros Klampanis Trio και Grey Paris στο Athens Technopolis Jazz Festival Επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά, από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου. Main_slider Summer Nostos Festival: Με ρεκόρ συμμετεχόντων καλλιτεχνών βομβαρδίζει το καλοκαίρι μας! 742 άτομα θα περάσουν από τις σκηνές του! Main_slider Λάβετε... θέση για live! Τώρα που ανοίγει κι ο καιρός και η βόλτα στο κέντρο έχει και κάτι από ψυχοθεραπεία, κρατήστε μια επί πλέον σημείωση για το «Θέσις 7».
#load_content_with_ajax