Μουσική | Νέα

Rotting Christ: Ακύρωση της συναυλίας τους λόγω...ονόματος! 14 Μαρτίου 2019

Πυκνώνουν επικίνδυνα οι ακραίες φασιστικές συμπεριφορές που πάνε να ελέγξουν την καθημερινότητά μας.

Σαν να πυκνώνουν επικίνδυνα οι ακραίες φασιστικές συμπεριφορές που πάνε να ελέγξουν την καθημερινότητά μας. Λίγες μέρες μετά το απαράδεκτο περιστατικό που συνέβη στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου του ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη, όπου μια θερμόαιμη ομάδα μελών του Ιερού Λόχου διέκοψε με το έτσι θέλω την παράσταση του έργου Πυρκαγιές του Λιβανεζοκαναδού Ουαζντί Μουαουάντ (στις 13/3) να και το επόμενο «κουλό»- γιατί μόνο έτσι μου βγαίνει να το πω- στην Πάτρα αυτή τη φορά. Και είναι ακόμα πιο σοβαρό και ανησυχητικό το εν λόγω περιστατικό γιατί ( όπως καταγγέλλουν οι εμπλεκόμενοι) οι πιέσεις προήλθαν από ανθρώπους της Ιεράς Μητρόπολης Πάτρας και εμπλέκεται και ο Δήμος στην ιστορία. 

Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι παραγωγής μιας από τις παλιότερες και εγκυρότερες μέταλ μπάντες στην Ελλάδα, των Rotting Christ, καταγγέλλουν με ανάρτηση τους στο Facebook ότι μέλη της Ιεράς Μητρόπολης ευθύνονται για την ακύρωση της προγραμματισμένης (για την Παρασκευή) συναυλίας τους γιατι (άκουσον άκουσον !!!) τους ενόχλησε λέει το όνομα του γκρουπ. Βάσει των λεγομένων τους, μεγάλο μέρος ευθύνης (μην πούμε το μεγαλύτερο) έχει και ο Δήμος που υπέκυψε και ακύρωσε το event . Ολα αυτά μοιάζουν λιγάκι με κακό όνειρο, ξυπνάνε μνήμες (μια ανατριχίλα την νιώθουμε) και όσο σκέφτομαι ότι η συνήθεια είναι ο πιο ύπουλος εχθρός μας, τόσο πιο ... κάγκελο η τρίχα.
Ιδού η ανάρτηση: «Ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου. Ως δικαιολογία πρόβαλαν ότι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πίνακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!», σημειώνει η εταιρία παραγωγής.

«Οπως πληροφορηθήκαμε από τα πατρινά ΜΜΕ και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αίγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αίγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού. Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει 2 μέρες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα ότι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα. Είναι γεγονός ότι ζούμε μεσαιωνικές στιγμές....! Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS», προσθέτει η μπάντα Rotting Christ.

Χάρη Ποντίδα

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_tp190520_282a Μια έκθεση για την Κάλλας στο Ολύμπια Σκοπός της έκθεσης είναι να αναδείξει τη δύναμη, τη μοναδικότητα και τη λάμψη της Κάλλας. Main_8da1283a-46b5-4d19-a7ba-ed58e0cb8145 Eurovision 2019: Η Ολλανδία είναι η μεγάλη νικήτρια Η Ελλάδα έλαβε την 21η θέση. Main_the_cooking_orchestra_p Big Bang Festival: Ένα μουσικό φεστιβάλ για όλη την οικογένεια Στις 25 και 26 Μαΐου εντός και εκτός Στέγης. Main_assets_large_t_420_54511283 Τι θα δούμε φέτος στον Κήπο του Μεγάρου; Εκτός όμως από κλασικό rock ’n’ roll, φέτος στον Κήπο θα ακουστούν του κόσμου οι μουσικές! Main_duska Κατερίνα Ντούσκα και Κύπρος προκρίθηκαν στον τελικό της Γιουροβίζιον! Ο τελικός θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Μαίου στο Τελ Αβίβ. Main_slider Ακούστε το νέο single της Ελεωνόρας Ζουγανέλη Τους στίχους και τη μουσική έγραψε ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.
#load_content_with_ajax