Μουσική | Νέα

Ο Γιάννης Αγγελάκας ακύρωσε την συναυλία λόγω Rotting Christ 15 Μαρτίου 2019

Νωρίτερα είχε δηλώσει απερίφραστα την δυσαρέσκειά του στον Δήμο Πατρέων.

Μετά την ακύρωση της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα, ο Γιάννης Αγγελάκας ακύρωσε τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει στην ίδια πόλη στον πολυχώρο Αίγλη.

Σε ανακοίνωσή του στα social media αναφέρει: «Επειδή στην προσπάθεια φίμωσης του λόγου, της έκφρασης και της τέχνης δεν πρέπει κανείς να μένει σιωπηλός, η αυριανή συναυλία του ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ και των 100°C στον πολυχώρο Αίγλη του Δήμου Πατρέων αναβάλλεται»
- (Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C στον πολυχώρο Αίγλη)

▪Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία και πιθανόν νέος χώρος διεξαγωγής της.

▪Όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν το εισιτήριο τους μπορούν να το κάνουν από τα αντίστοιχα σημεία προπώλησης (ΔΙΗΧΟ , Το Χασομέρι , Discover Bookstore) ή από το viva.gr.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!»

Νωρίτερα είχε δηλώσει απερίφραστα την δυσαρέσκειά του και μάλιστα κάλεσε τον Δήμο Πατρέων να ανακαλέσει την απόφασή του, διαφορετικά θα ακυρώσει και την δική του συναυλία στην πόλη. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων.Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο.Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη.
Γ.Αγγελάκας»

Θυμίζουμε πως χθες,  οι υπεύθυνοι παραγωγής μιας από τις παλιότερες και εγκυρότερες μέταλ μπάντες στην Ελλάδα, των Rotting Christ, καταγγέλλουν με ανάρτηση τους στο Facebook ότι μέλη της Ιεράς Μητρόπολης ευθύνονται για την ακύρωση της προγραμματισμένης (για την Παρασκευή) συναυλίας τους γιατι (άκουσον άκουσον !!!) τους ενόχλησε λέει το όνομα του γκρουπ. Βάσει των λεγομένων τους, μεγάλο μέρος ευθύνης (μην πούμε το μεγαλύτερο) έχει και ο Δήμος που υπέκυψε και ακύρωσε το event . Ολα αυτά μοιάζουν λιγάκι με κακό όνειρο, ξυπνάνε μνήμες (μια ανατριχίλα την νιώθουμε) και όσο σκέφτομαι ότι η συνήθεια είναι ο πιο ύπουλος εχθρός μας, τόσο πιο ... κάγκελο η τρίχα.
Ιδού η ανάρτηση: «Ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου. Ως δικαιολογία πρόβαλαν ότι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πίνακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!», σημειώνει η εταιρία παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Rotting Christ: Ακύρωση της συναυλίας τους λόγω...ονόματος!

 

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_unnamed_(32) Τι θα δούμε στο 10ο φεστιβάλ Samos Young Artists Festival Από τις 7 μέχρι και τις 13 Αυγούστου. Main_37442e7f-e0fb-4591-b817-995483902be2 Πέθανε ο συνθέτης και κιθαρίστας Γιάννης Σπάθας Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Socrates. Main_703 Οι παράλληλοι δρόμοι της Νατάσσας Μποφίλιου - Πού θα τη συναντήσετε Η νέα παράσταση – πρόταση της Νατάσσας, του Θέμη και του Γεράσιμου περιοδεύει. Main_%ce%9f%ce%b9_%ce%9d%ce%ad%ce%bf%ce%b9_%cf%84%ce%b7%cf%82_%ce%8c%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%82_%ce%9a%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9_%ce%ba%ce%b1%ce%b9_%ce%9c%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%ce%ba%ce%ba%ce%bf%ce%b9_%cf%86%cf%89%cf%84%cf%8c_%ce%92%ce%b1%ce%bb%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1_%ce%99%cf%83%ce%ac%ce%b5%ce%b2%ce%b1 «Καπουλέτοι και Μοντέκκοι» από τους νέους της όπερας Στις 5 και 13 Ιουλίου 2019 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ. Main_slider Από Madeleine Peyroux έως Λουκιανό Κηλαηδόνη στο Νιάρχος στον Ιούλιο Το Ξέφωτο πλημμυρίζει μουσική. Main_unnamed_(31) Τι θα δούμε στην Ταράτσα του Φοίβου τον Ιούλιο Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι.
#load_content_with_ajax