ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Θέατρο | Νέα

Ο Χάρι Πότερ θα κάνει μάγια στο Μπρόντγουεϊ και (ξανά) στο σινεμά 01 Σεπτεμβρίου 2016

Χάρη στη μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί» στο Γουέστ Εντ.

Πέντε ακριβώς χρόνια μετά την τελευταία ταινία του, «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου - Μέρος 2» τον Ιούλιο του 2011, ο διάσημος νεαρός μάγος πραγματοποίησε φέτος τον Ιούλιο τη μεγάλη του επιστροφή. Όχι μέσα από το σελιλόιντ, αλλά από το θεατρικό σανίδι. Η παρθενική του εμφάνιση στη σκηνή και δη σε εκείνη του Γουέστ Εντ του Λονδίνου σημείωσε τεράστια επιτυχία με το έργο «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί» («Harry Potter and The Cursed Child») να σπάει ταμεία. Γραμμένο από τη δημιουργό της γνωστής κινηματογραφικής σειράς για το μικρό μάγο, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Τζον Τίφανι και τον συγγραφέα Τζακ Θορν, το έργο διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά το «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου». Η υπόθεσή του θέλει τον Πότερ να είναι πλέον σύζυγος και πατέρας, ένας καταπονημένος υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, έχοντας στο πλευρό του το νεότερο γιο του Άλμπους.
Σύμφωνα με διεθνή μέσα, η παράσταση «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί» θα μεταφερθεί με τη νέα χρονιά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και στο περίφημο Μπρόντγουεϊ, ενώ ήδη συζητείται εντόνως η μεταφορά της στη μεγάλη οθόνη σε παραγωγή της Warner Bros. Η πρεμιέρα της στις αίθουσες λέγεται ότι θα γίνει μέσα στο 2020, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα κρατά και πάλι το ρόλο που τον ανέδειξε.

 

Ακολουθείστε το tospirto.net στο Facebook
 

Χριστίνα Φαραζή

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_fpg_7886_hr_name Η Βίκυ Αδάμου, ο Χρήστος Καπενής και η «Λήθη» του Δημητριάδη Στην Αγγλικανική Εκκλησία “Άγιος Παύλος”. Main_%ce%a4%ce%9f_%ce%98%ce%91%ce%a5%ce%9c%ce%91_%ce%a4%ce%97%ce%a3_%ce%91%ce%9d%ce%9d%ce%a5_%ce%a3%ce%91%ce%9b%ce%99%ce%92%ce%91%ce%9d_2 «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν» στο Μεταξουργείο Σκηνοθετεί η Νικαίτη Κοντούρη. Main_talkingheads_4__tasosvrettos «Talking Heads» από τον Βαγγέλη Παπαδάκη με την Πηνελόπη Σταυροπούλου Στο Θέατρο 104 από τις 25 Οκτωβρίου 2019. Main_photo_cowboy_%ce%93%ce%99%ce%91_%ce%94.%ce%a4. Ο Γιάννης Φέρτης είναι ένας αληθινός... κάουμπόι Σκηνοθετεί η Ελένη Γκασούκα. Main__gou3673_(4) «Το Τελευταίο Όνειρο της 'Εμιλυ Ντίκινσον» στο 104 Σκηνοθετεί ο Δημοσθένης Φίλιππας. Main_the_children_%ce%97%ce%98%ce%9f%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%9f%ce%99_1 Λουιζίδου, Σκιαδαρέσης, Σταθακοπούλου είναι τα «Παιδιά« Σκηνοθετεί ο Νικορέστης Χανιωτάκης.
#load_content_with_ajax