ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Θέατρο | Νέα

«Οιδίπους, Ανασκαφή δεύτερη» από τον Θοδωρή Γκόνη 10 Αυγούστου 2018

Θα παρουσιαστεί στις 22 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Ο Θοδωρής Γκόνης με αφορμή τον μύθο του Οιδίποδα σκηνοθετεί στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος στις Κρηνίδες την παράσταση «Οιδίπους, Ανασκαφή δεύτερη» που θα παρουσιαστεί στις 22 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Έναν αιώνα μετά την έναρξη των ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων από τη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή, δύο ηθοποιοί, ένας σκηνοθέτης, ένας χορευτής κι ένας μουσικός, πραγματοποιούν μια ανάγνωση- ανασκαφή στην κορυφαία τραγωδία του Σοφοκλή "Οιδίπους Τύραννος”, στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων.

Δημιουργική ομάδα: Θοδωρής Γκόνης, Θανάσης Δήμου, Θέμης Πάνου, Δημήτρης Σωτηρίου, Ανδρέας Γεωργιάδης.

Τospirto team

Info

22 Αυγούστου 2018
Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_scenesfromamarriagelow_stavroshabakis.com-3 Ο Νίκος Διαμαντής σκηνοθετεί «Σκηνές από έναν γάμο» στο Σημείο Πρωταγωνιστούν η Ιωάννα Μακρη και ο Κωστας Καζανάς. Main_patr1 «Η Βιογραφία του Πατρογονικού» διά χειρός Θοδωρή Γκόνη Την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στο ΙΜΚ. Main_don_2%c2%a9%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82_%ce%9a%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82 Ο Αρης Σερβετάλης περιοδεύει με τον Δον Κιχώτη Σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα. Main_gamilio_emvatirio_1 Γαμήλιο εμβατήριο για Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Κωνσταντίνο Κάππα - Πρώτες φωτογραφίες Για 18 μόνο παραστάσεις. Main_p1 Hahnemann Vol.1: Μία παράσταση που ενώνει την τέχνη του θεάτρου με την Ομοιοπαθητική Στο Μπάγκειον Ξενοδοχείο. Main_img_3016color_essentials_09 Οι «Δούλες» επιστρέφουν στο Υπόγειο του Τέχνης Σκηνοθετεί η Μαριάννα Κάλμπαρη.
#load_content_with_ajax