Θέατρο | Νέα

Τσαλίκη και Παπαδόπουλος χορεύουν μαζί! 28 Νοεμβρίου 2018

Στο θέατρο Ιλίσσια ανεβαίνει το "Έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες".

Την τρυφερή και συγκινητική ιστορία δυο μοναχικών ανθρώπων, που συναντιούνται στο έργο του Ριτσαρτ Αλφιέρι «Έξι Μαθήματα Χορού σε Έξι Εβδομάδες», θα δούμε επί σκηνής από τις αρχές Δεκεμβρίου στο Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ, σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου, απόδοση-σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου και με πρωταγωνιστές την Ναταλία Τσαλίκη και τον ίδιο.
Ένα έργο που από το 2001 κατακτά τις καρδιές του θεατρικού κοινού σε όλο τον κόσμο και γνωρίζει πάντα πολύ μεγάλη επιτυχία όπου και αν έχει παρουσιαστεί. Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη σεζόν 2008-2009, στο θέατρο Ιλίσια, όπου ανεβαίνει και τώρα. Η πρώτη του παράσταση ήταν σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με πρωταγωνιστές την Ρένα Πιττακή και τον Κωνσταντίνο Κάππα.

Δύο ασύμβατοι κόσμοι μέσα από τη μουσική και το χορό έρχονται κοντά για να μιλήσουν για τη σκληρότητα, τη μοναξιά, τη διαφορετικότητα, τον εγωισμό των ανθρώπων και την ανάγκη για αγάπη και συντροφικότητα. Μία συγκινητική ιστορία δύο ιδιαίτερων ανθρώπων με πολύ χιούμορ, μουσική και χορό. Η πρεμιέρα της παράστασης «Έξι Μαθήματα Χορού σε Έξι Εβδομάδες» προγραμματίζεται για τις αρχές Δεκεμβρίου και θα παίζεται στο Θέατρο Ιλίσια, τρεις φορές την εβδομάδα, σε εναλλασόμενο ρεπερτόριο με το «Τίμημα».

Συντελεστές: Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος. Απόδοση – σκηνοθεσία: Δημοσθένης Παπαδόπουλος. Παίζουν: Ναταλία Τσαλίκη, Δημοσθένης Παπαδόπουλος
Info: ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ: Παπαδιαμαντοπούλου 4  (Τηλέφωνο: 210 721 0045 ), ΗΜΕΡΕΣ και ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ στις 9μμ, ΚΥΡΙΑΚΗ: 9:15μμ

Τospirto team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider Ο Ζαμπέτας περιοδεύει σ΄όλη την Ελλάδα Σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας. Main_mapa_teatro_los_incontados_site_02_photo_felipe_cahacho Η σύγχρονη ζωή της Κολομβίας στους «Αγνοούμενους» Ένα σουρεαλιστικό, μαγικό, ποιητικό και πολιτικό όραμα της μεταπολεμικής λατινοαμερικανικής ιστορίας. Main_romeo_castellucci_la_vita_nuova_site_01_photo_stephan_glagla Η νέα... ζωή του Ρομέο Καστελούτσι Από τις 6 έως τις 9 Ιουλίου. Main_slider 12+1 παραστάσεις που δε θες να χάσεις αυτό το καλοκαίρι Φυλλομετρώντας το πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμά του, διάλεξαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας τις 13 παραστάσεις που ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε. Main_703 Ο «Αρης» ταξιδεύει σ΄όλη την Ελλάδα Σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης. Main_12345 Φτιαγμένος από όνειρο και παιδικές μνήμες ο «Πατέρας» του Βλουτή στο Αλφα Ιδέα Συμπρωταγωνιστεί η Δήμητρα Χατούπη.
#load_content_with_ajax