Θέατρο | Νέα

«Ένας Τέλειος Γάμος» διά χειρός Γιάννη Βούρου 10 Ιανουαρίου 2019

Πρωταγωνιστούν η Αννα Ανδριανού, ο Χάρης Μαυρουδής και ο Σπύρος Σπαντίδας.

Το γεμάτο ανατροπές έργο «Ένας σχεδόν τέλειος γάμος», του Άγγλου συγγραφέα N.J.Crisp, συστήνεται θεατρικά από τον Γιάννη Βούρο, που το μετέφρασε και το σκηνοθετεί και την Άννα Αδριανού που το διασκεύασε μαζί με τον Γιάννη Μπότση και κρατάει τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρόκειται για ένα έργο υψηλού ψυχολογικού σασπένς και μυστηρίου πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις: Πόσο άγνωστος μπορεί να είναι ο σύντροφός μας; Πόσα μυστικά και ζωτικά ψέματα συντηρούν ένα γάμο που μοιάζει τέλειος;  Τι ολέθριες ανατροπές μπορεί να φέρει στη ζωή ενός ζευγαριού η εισβολή ενός ξένου που με την απειλή ενός όπλου παίζει μαζί τους ένα παιχνίδι αποκαλύψεων; 

Η υπόθεση: Eίναι ένα τέλειο ζευγάρι.  Ή… σχεδόν. Εκείνη έχει τον άντρα που ήθελε. Εκείνος, μια καριέρα πολιτικού χάρη στα λεφτά της. Ώσπου μια μέρα ένας άγνωστος εισβάλλει σπίτι τους με ένα όπλο και τους αναγκάζει να παίξουν ένα ακραίο παιχνίδι. Μυστικά και ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Την επόμενη μέρα τίποτα δεν θα είναι ίδιο με πριν. Ο τέλειος γάμος τους θα αντέξει;

Τo έργο ανεβαίνει στις 11 Φεβρουαρίου 2019 στο θέατρο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ όπου θα παίζεται Δευτέρα και Τρίτη. Τους άλλους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου παίζουν ο Χάρης Μαυρουδής και ο Σπύρος Σπαντίδας.

Γεωργία Οικονόμου

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_sefer-1068x601 Και ο Σεφερλής σε μιούζικαλ; Τα μεγάλα και εξαιρετικά κοστοβόρα μιούζικαλ παίζονται για χρόνια στο εξωτερικό για να κάνουν απόσβεση. Πώς, στα αθηναϊκά ανεβάσματά τους τρεις – τέσσερις μήνες παραστάσεων είναι αρκετοί για να μιλάμε για εμπορική αποτυχία, και μετά… πάμε για άλλα; Main_tzortzis_708 «Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Τζώρτζης Σε ηλικία 81 ετών. Main_rejection_photo2a Oι Dirty Granny Tales επιστρέφουν με το Rejection vol.2 Στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για 4 μοναδικές εμφανίσεις. Main__mg_9348 Mellonia: Mια παράσταση για την επανάσταση και το όνειρο Ο Αλέξανδρος Ράπτής γράφει για την παράσταση στο Tospirto.net. Main_1821_theatro_technis Το θέατρο Τέχνης συναντά το 1821 Πρόκειται για μια τριετή σειρά εκδηλώσεων που αφορούν στις Τέχνες και Επιστήμες με αφορμή την επέτειο 200 χρόνων από την Επανάσταση που πρόκειται να γιορτάσουμε στην Ελλάδα το 2021. Main_slider_(2) Ακρόαση για τον χορό των «Χοηφόρων» του Εθνικού Σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ το καλοκαίρι του 2019 στην Επίδαυρο.
#load_content_with_ajax