Θέατρο | Νέα

«Ένας Τέλειος Γάμος» διά χειρός Γιάννη Βούρου 10 Ιανουαρίου 2019

Πρωταγωνιστούν η Αννα Ανδριανού, ο Χάρης Μαυρουδής και ο Σπύρος Σπαντίδας.

Το γεμάτο ανατροπές έργο «Ένας σχεδόν τέλειος γάμος», του Άγγλου συγγραφέα N.J.Crisp, συστήνεται θεατρικά από τον Γιάννη Βούρο, που το μετέφρασε και το σκηνοθετεί και την Άννα Αδριανού που το διασκεύασε μαζί με τον Γιάννη Μπότση και κρατάει τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρόκειται για ένα έργο υψηλού ψυχολογικού σασπένς και μυστηρίου πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις: Πόσο άγνωστος μπορεί να είναι ο σύντροφός μας; Πόσα μυστικά και ζωτικά ψέματα συντηρούν ένα γάμο που μοιάζει τέλειος;  Τι ολέθριες ανατροπές μπορεί να φέρει στη ζωή ενός ζευγαριού η εισβολή ενός ξένου που με την απειλή ενός όπλου παίζει μαζί τους ένα παιχνίδι αποκαλύψεων; 

Η υπόθεση: Eίναι ένα τέλειο ζευγάρι.  Ή… σχεδόν. Εκείνη έχει τον άντρα που ήθελε. Εκείνος, μια καριέρα πολιτικού χάρη στα λεφτά της. Ώσπου μια μέρα ένας άγνωστος εισβάλλει σπίτι τους με ένα όπλο και τους αναγκάζει να παίξουν ένα ακραίο παιχνίδι. Μυστικά και ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Την επόμενη μέρα τίποτα δεν θα είναι ίδιο με πριν. Ο τέλειος γάμος τους θα αντέξει;

Τo έργο ανεβαίνει στις 11 Φεβρουαρίου 2019 στο θέατρο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ όπου θα παίζεται Δευτέρα και Τρίτη. Τους άλλους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου παίζουν ο Χάρης Μαυρουδής και ο Σπύρος Σπαντίδας.

Γεωργία Οικονόμου

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Το ζωτικό... ψεύδος διεισδύει στο ΚΘΒΕ τη νέα σεζόν Δείτε αναλυτικά τον προγραμματισμό του. Main_caroline_guiela_nguyen_saigon_jean_louis_fernandez Τέσσερις ώρες μέσα σ΄ένα βιετναμέζικο εστιατοριο Στις 28 και 29 Ιουνίου στις 21:00. Main_unnamed Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί τον Μιχάλη Σαράντη στον «Αίαντα» του Σοφοκλή Τον Οκτώβρη στο θέατρο Βεάκη. Main_10_mikroi_negroi_promo_photo_(23) Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στους 10 Μικρούς Νέγρους Από τον Οκρώβριο στον Νέο Ακάδημο. Main_slider Το θέατρο βρίσκει το νέο του στέκι στον χάρτη της θεατρικής Αθήνας Περιηγηθείτε στο κέντρο της πόλης μας, το οποίο κρύβει θεατρικούς, και όχι μόνον, θησαυρούς σε μια μεριά της πρωτεύουσας, η οποία ξυπνάει ξανά σαν από λήθαργο και μας περιμένει! Main_dscn1677 Τι θα δούμε στο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου Ποιοτικές θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, αξιόλογες συναυλίες κλασικής μουσικής και τζαζ.
#load_content_with_ajax