Θέατρο | Νέα

«Ένας Τέλειος Γάμος» διά χειρός Γιάννη Βούρου 10 Ιανουαρίου 2019

Πρωταγωνιστούν η Αννα Ανδριανού, ο Χάρης Μαυρουδής και ο Σπύρος Σπαντίδας.

Το γεμάτο ανατροπές έργο «Ένας σχεδόν τέλειος γάμος», του Άγγλου συγγραφέα N.J.Crisp, συστήνεται θεατρικά από τον Γιάννη Βούρο, που το μετέφρασε και το σκηνοθετεί και την Άννα Αδριανού που το διασκεύασε μαζί με τον Γιάννη Μπότση και κρατάει τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρόκειται για ένα έργο υψηλού ψυχολογικού σασπένς και μυστηρίου πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις: Πόσο άγνωστος μπορεί να είναι ο σύντροφός μας; Πόσα μυστικά και ζωτικά ψέματα συντηρούν ένα γάμο που μοιάζει τέλειος;  Τι ολέθριες ανατροπές μπορεί να φέρει στη ζωή ενός ζευγαριού η εισβολή ενός ξένου που με την απειλή ενός όπλου παίζει μαζί τους ένα παιχνίδι αποκαλύψεων; 

Η υπόθεση: Eίναι ένα τέλειο ζευγάρι.  Ή… σχεδόν. Εκείνη έχει τον άντρα που ήθελε. Εκείνος, μια καριέρα πολιτικού χάρη στα λεφτά της. Ώσπου μια μέρα ένας άγνωστος εισβάλλει σπίτι τους με ένα όπλο και τους αναγκάζει να παίξουν ένα ακραίο παιχνίδι. Μυστικά και ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Την επόμενη μέρα τίποτα δεν θα είναι ίδιο με πριν. Ο τέλειος γάμος τους θα αντέξει;

Τo έργο ανεβαίνει στις 11 Φεβρουαρίου 2019 στο θέατρο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ όπου θα παίζεται Δευτέρα και Τρίτη. Τους άλλους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου παίζουν ο Χάρης Μαυρουδής και ο Σπύρος Σπαντίδας.

Γεωργία Οικονόμου

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_158-paul-cartledge Ο σπουδαίος ιστορικός Paul Cartledge στο Ίδρυμα Θεοχαράκη Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των συντελεστών και του κοινού. Main_theatre-1021x580 5+1 θεατρικές πρεμιέρες για τον Απρίλιο Σας προτείνουμε 6 παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε Main_slider_(2) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιχορηγήσεις Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο του Υπουργείου. Main_slider Καρούζος και Ρίτσος γοητεύουν επί σκηνής Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης και εμείς ανατρέχουμε στους επί σκηνής ποιητές. Main_syndyastiko Καραναστάσης- Αθανασόπουλος «λάμπουν» σε μία ιστορία έρωτα και... αναρχίας Στη θεατρική μεταφορά αυτής της τόσο εμβληματικής και ατμοσφαιρικής ταινίας ξεχώρισαν δύο ηθοποιοί, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Main_p1 Hahnemann Vol.1: Μία παράσταση που ενώνει την τέχνη του θεάτρου με την Ομοιοπαθητική Στο Μπάγκειον Ξενοδοχείο.
#load_content_with_ajax