Θέατρο | Νέα

«Ντου» σε παράσταση του ΚΘΒΕ από τον Ιερό Λόχο 14 Μαρτίου 2019

Τα μέλη ισχυρίστηκαν πως ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς υποδυόμενος αγανακτισμένο νεαρό «εξύβρισε» τα Θεία.

Την παράσταση του έργου «Πυρκαγιές» του Λιβανοκαναδού Ουαζντί Μουαουάντ - διευθυντή σήμερα του θεάτρου La Colline του Παρισιού- που παρουσιάζεται στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου του ΚΘΒΕ διέκοψε  το βράδυ της Τετάρτης (13/3) λίγο μετά την έναρξη της τετραμελής ομάδα ανδρών - μελών του «Ιερού Λόχου». Τα μέλη ισχυρίστηκαν πως ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς υποδυόμενος αγανακτισμένο νεαρό «εξύβρισε» τα Θεία.
Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις άνδρες μπήκαν στο θέατρο κανονικά ως θεατές και στη διάρκεια της «επίμαχης» σκηνής σηκώθηκαν από τις θέσεις τους κι επιτέθηκαν λεκτικά στον ηθοποιό.
Η παράταση διακόπηκε για λίγα λεπτά, οι υπόλοιποι θεατές διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας την απομάκρυνση των διαμαρτυρόμενων , κλήθηκε η Αστυνομία - η οποία όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς τα τέσσερα μέλη του «Ιερού Λόχου» αποχώρησαν.

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_promitheasthiasos Ο Προμηθέας Δεσμώτης στην Επίδαυρο- Δείτε τι λέει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης Στις 9 και 10 Αυγούστου. Main_project_1 Η τραγωδία μέσα μας από τον πέμπτο στίχο κιόλας... Φάλτσοι! Aπό την Πειραματική Ομάδα Θεάτρου “Από τον πέμπτο στίχο κιόλας Φάλτσοι”. Main_slider Καβογιάννη- Βολιώτη- Καλτσίκη- Αϊδίνη είναι τα Top Girls! Σκηνοθετεί ο Θωμάς Μοσχόπουλος. Main_original_slider_(1) «Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» διά χειρός Καλαβριανού στην Επίδαυρο Στις 19 και 20 Ιουλίου από το ΚΘΒΕ. Main_blue_jasmine_-_olos_o_8iasos_1 Η Ελένη Ράντου επιστρέφει ως Τζάσμιν Σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής. Main_photo3 H Νένα Μεντή είναι η Μαρίκα Κοτοπούλη- Όλες οι λεπτομέρειες Σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας.
#load_content_with_ajax