ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Θέατρο | Νέα

Παρατείνεται η θητεία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου 15 Μαρτίου 2019

Έως και την ολοκλήρωση του Προγράμματος του Φεστιβάλ.

Παρατείνεται η θητεία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Βαγγέλη Θεοδωροπούλου, η οποία λήγει στις 29 Απριλίου, έως και την ολοκλήρωση του Προγράμματος του Φεστιβάλ. 

Το Υπουργείου Πολιτισμού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Παρατείνεται η θητεία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Βαγγέλη Θεοδωροπούλου, η οποία λήγει στις 29 Απριλίου, έως και την ολοκλήρωση του Προγράμματος του Φεστιβάλ, όπως ο ίδιος ζήτησε.

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά ευχαριστεί τον κ. Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο για την ανανέωση του Φεστιβάλ και την προσέλκυση ευρύτερου κοινού.
Το Υπουργείο, όπως έχει ήδη ανακοινώσει για παρόμοιες θέσεις εποπτευόμενων φορέων, θα προχωρήσει σύντομα σε δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση νέου καλλιτεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου».

Διαβάστε επίσης: Φεστιβάλ Αθηνών: Εν αναμονή εξελίξεων

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_p1 Hahnemann Vol.1: Μία παράσταση που ενώνει την τέχνη του θεάτρου με την Ομοιοπαθητική Στο Μπάγκειον Ξενοδοχείο. Main_wtd-2019-carlos-celdran-photo-by-laura-ramos Διαβάστε το φετινό μήνυμα της Ημέρας Θεάτρου του Κουβανού Carlos Celdrán Το μήνυμα διαβάζεται σε όλα τα θέατρα και μεταδίδεται από τα Μ.Μ.Ε σε όλο τον κόσμο. Main_movie-theater-etiquette Το πρόσωπο του σύγχρονου φασισμού στο σανίδι Το σύγχρονο ελληνικό θέατρο, με τις ευαίσθητες κεραίες του, διαισθάνθηκε ότι οι συνθήκες θυμίζουν τρομακτικά πολύ αυτές που ίσχυαν ακριβώς έναν αιώνα πριν. Main_parastasi-antigoni-iro-mpezou Η Ηρώ Μπέζου είναι η νικήτρια του θεατρικού βραβείου Μελίνα Μερκούρη Για την ερμηνεία της στο έργο «Φιντανάκι» σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά στο Εθνικό Θέατρο Πειραματική Σκηνή (-Ι Θέατρο Rex – Σκηνή “Κατίνα Παξινού”). Main_ksudakis-anamorfwsi-nomou-sto-ethniko-theatro.w_l Παρατείνεται η θητεία του Στάθη Λιβαθινού Έως το τέλος Ιουλίου, ώστε να ολοκληρώσει το προγραμματισμένο έργο του. Main_selfie_photo_by_%c2%a9_karol_jarek_(2) Selfie: στο βάθος πίσω η πόλη του Ακύλλα Καραζήση Μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα των Βασίλη Βασιλικού, Γιώργου Ιωάννου και Νίκου-Γαβριήλ Πεντζίκη.
#load_content_with_ajax